Trend & Dizájn

A legjobb otthoni ruhaszettek

Avatar

A szigorításokból kifolyólag ismét több időt töltünk otthon, főleg, ha home office-ban dolgozunk. Az otthon töltött idő sokkal élvezetesebb, ha olyan ruhákban vagyunk, amikben jól érezzük magunkat. Ha te is úgy véled, hogy itt az ideje lecserélned az agyonnyűtt mackószettedet, akkor most adunk neked néhány tippet hozzá. 

H&M éjszakai/otthoni viseletek 

A H&M világhírű üzletlánc online kínálatában nagyon sokféle otthoni szettet találsz a varrásmentes leggingstől kezdve, a túlméretezett pólókon keresztül egészen a kötött joggerekig. Bármelyikre is esik a választásod kényelmes és minőségi ruhadarabok kerülnek a birtokodba. 

Astratex otthoni szettek 

Az astratex.hu talán sokak számára ismeretlen női ruha webshop, de itt is sok jó minőségű otthoni holmira lelhetsz. Az oldalt főleg akkor érdemes felkeresned, ha egyberészes ruhaszetteket szeretnél vásárolni. A szabadidő szettek mellett a daily szettek és rövidnadrágos szettek is rendelkezésre állnak.  

Womensecret otthoni ruházat 

Womensecret szintén egy keresett webshop, ahol gazdag választékban találod az otthoni viseletre szánt ruhákat. Felsőket, topokat, jogger nadrágokat, varrás nélküli bugyikat, pamutpólókat és palazzonadrágokat is találsz a honlapon. 

 

Kövessen minketFacebook

Életmód | PannonMaGazin 

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB