Öntöttük le magunkat jeges vízzel, felvettük a párunk ruháját, énekeltünk és még sok mindent teljesíthettünk egy-egy kihívás során.

A karantén ideje alatt volt időnk tökéletesíteni konyhai tudományunkat, de a barkácsolásban, a kézműveskedésben is megtalálhattuk magunkat. Olyanokra is volt időnk, amit máskor szakemberekre bízunk. A kényszer szülte ezt a helyzetet. Saját magunk és családunk fodrászává kellett válnunk, de ugyanígy oldottuk meg a kozmetikai és manikűrös feladatokat is.

Természetesen voltak, akik nem álltak meg a sminkecset megszokott használatánál, valami kreatívat találtak ki, amely illik a maszkhoz. Aztán jött a ragyogó ötlet.

A maszk manapság kötelező használatú kiegészítő, de egyben az ajkakat eltakaró eszköz. Pontosan ez a cél azzal, azonban így az ajkak nem láthatóak, a rúzsok érvényüket veszítik. A kozmetikai kihívás teljesítésével azonban ez is megoldódni látszik.

Nincs más teendő, mint a kozmetikai szerekkel az orrból szájat és egy másik orrot varázsolni, hogy a maszk használata mellett és azon kívül is legyen ajkunk. Szó szerint.

Mutatjuk, hogy mire kell gondolni.

Fotó: pixabay.com | videó: youtube.com

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB