Életmód

A menyasszonyi ékszerek óriási választéka

Avatar

Minden ruhához jár egy kiegészítő.

Menyasszonyi ruha. Pipa. Menyasszonyi cipő. Pipa. Az összhatás gyönyörű, igazi hercegnőnek érzed magad, de valami mégis hiányzik. Egy apró, de kézzelfogható hiányérzet kínoz, mert tudod, hogy valami fontosat elfelejtettél.

Menyasszonyi ékszerek

A menyasszonyi ékszerek választéka majdnem olyan széles, mint a ruháké és a cipőké, hogy mindenki megtalálja a maga számára a tökéletest. De bármilyen csábító, óvatosnak kell lenni a válogatással, mert nem szabad, hogy az ékszer túlragyogjon téged a nagy napon. Bár sokan elfelejtkeznek róla, de ez a nap kettőtökről szól és arról a gyűrűpárról, amit egy életen át fogtok hordani.

Vigyázz, hogy ne ess abba a hibába, hogy egy karácsonyfához hasonlíts, mert a kevesebb néha több!

Ár tekintetében igen színes a választék, mivel ugyanúgy megtalálhatod az 5.000 forintos és az 50.000-es variációt is, a határ a csillagos ég.

Nyaklánc, fülbevaló és a karkötő

A menyasszonyok többsége elképzelhetetlennek tartja az esküvőt egy igazán mutatós nyaklánc nélkül. Persze nagyon fontos, hogy illeszkedjen stílusában a menyasszonyi ruhához. Ha gazdagon díszített mellrésszel rendelkezik a ruha, akkor inkább a szolid és egyszerű nyakékre törekedj, míg dísztelen mellrész esetén nyugodtan lehet hangsúlyos a nyaklánc.

A fülbevaló a legtöbb esetben szintén szükséges a menyasszonyi szetthez. Persze nem mindegy, hogy milyen, bár az egyszerű pont fülbevalóval nem lehet melléfogni. Feltűzött hajhoz mehet nyugodtan a lógós fülbevaló, míg ha le van engedve, akkor inkább az egyszerű darab mellett tedd le a voksod.

A karkötő elég megosztó, még a menyasszonyok között is, hiszen aki a hétköznapokban nem hord, azt meglehetősen zavarhatja a nagy napon. Éppen ezért, lehetőleg csak az viseljen karkötőt, aki nem csak aznap teszi azért, mert éppen divatos. Érdemes olyat választani, ami megy a ruhához, és természetesen harmonizál a többi menyasszonyi ékszerrel.

Backdrop, tiara, bokalánc

Ha kicsit több ékszerre vágysz, mint az átlag, akkor bátran válassz tiarát a hajadba. Persze egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan viseled, ezért csak olyan menyasszonyoknak ajánljuk, akik méltósággal tudnak ülni, járni és mindig észben is tartják ezt. Igazi éke lehet a nagy napnak, amennyiben jól választunk.

A backdrop még különlegesebb, mint a tiara, hiszen ehhez szükséges egy hátul kivágott menyasszonyi ruha, amihez fel lehet venni. Ebben az esetben fontos, hogy lehetőleg más ékszert ne viseljünk, mert egy menyasszony sem akar egy túldíszített karácsonyfának tűnni az esküvője napján.

Végül pedig a bokalánc, ami mostanában kezd divatba jönni. Kifejezetten rövid menyasszonyi ruhák mellett mutat igazán jól, hiszen csak ebben az esetben érvényesül. Anyagát tekintve bármilyen lehet, ez mind az egyéni preferenciáktól függ.

Életmód | Pannon Magazin

Kövessen minket: Facebook

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB