A nemzet aranya sorozat készül | Pannonmagazin
Film-TV

A nemzet aranya sorozat készül

A Disney+ streaming szolgáltató engedélyt adott A nemzet aranya sorozat legyártására, melyet az eredeti írók fognak készíteni egy teljesen új főszereplővel.

A sorozat az eredeti Disney filmeknek az adaptációja lesz, melyben Nicholas Cage játszotta a főszerepet, Benjamin Gates-t, egy megszállott kincsvadászt, aki izgalmas kalandokba keveredik, miközben egy áhított és titkos kincset keres. Az első rész 2004-ben került a mozikba, amit 2007-ben követett a második, és hiába volt tervben a filmsorozat trilógiává bővítése, ez végül sosem valósult meg.


A film második részének az előzetese.

Ha a harmadik rész nem is, egy spinoff sorozat elkészülhet, hiszen a Disney zöld utat adott neki, ráadásul egy teljesen új kincsvadász csapatot láthatunk majd benne. A Deadline értesülései szerint producerként visszatér Jerry Bruckheimer, a forgatókönyvet Marianne és Cormac Wibberley fogják írni, míg a rendezői székbe Mira Nair ül bele. Az új főszereplőről pedig kiderült a neve, ami Jess Morales lesz, azonban a sorozatban szereplő színészekről egyelőre nincs hír.

Forrás: screenrant.com

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB