EzoTér

A születési évszámod utolsó számjegye elárul rólad mindent

A születési dátumod sok mindent elárul a személyiségedről, de azon belül is az utolsó számjegy a legárulkodóbb. A kínai horoszkóphoz hasonlóan a számok az 5 elem valamelyikének felelnek meg.

Fém (0-1)

Imádod a szabadságot, nehezen viseled, ha mások megpróbálnak korlátozni. Mivel nem hagyatkozol a környezeted véleményére, ezért szinte befolyásolhatatlan vagy. Nagy ambíciókkal áldott meg az ég, nagy sikerekre vagy hivatott az életed során.

Víz (2-3)

Érzékeny és kreatív vagy, mindig van egy frappáns ötleted, amivel könnyen elkápráztatod a környezeted. Mindig nyitott vagy egy jóízű beszélgetésre, ezért sok barátra teszel szert az életed során.

Fa (4-5)

Erős és állhatatos vagy, minden terhet elbírsz, amit az élet rád pakol.  Az optimizmusod és a humorérzéked átsegít a nehéz helyzeteken, a jó kedved könnyen átragad másokra is. Rengeteget dolgozol, és nem futamodsz meg a kihívásoktól.

Tűz (6-7)

A benned lakozó kalandvágy határtalan, szereted szenvedélyesen élni a mindennapjaidat. Maximalista vagy, mindig 100%-os teljesítményre törekszel. Nehezen lehet lépést tartani veled, de akinek sikerül remek embert ismer meg a személyedben.

Föld (8-9)

Szereted felkarolni a gyengébbeket, mindig tudsz néhány jó tanáccsal szolgálni a számukra. A belőled áradó nyugalom és határtalan bölcsesség révén jó hatással vagy a környezetedre. Az emberek keresik a társaságodat és szívesen töltik veled a szabadidejüket.

Megosztás:
Weboldal weboldal készítés készítés