amikor_orom_a_szereles
Extra

Amikor öröm a szerelés

Hallottál már a Wreck Royale kisautókról? Igen, ezek azok, amik egy ütközés folyamán könnyen szétesnek, majd a gyermeknek magának kell összerakni olyanra, amilyenre szeretné. Szerencsére ezt a legtöbben előszeretettel próbálgatják, így talán keresve sem találhatnánk jobb ajándékot bármilyen ünnepre.

Mitől olyan különleges?

Kérd meg a gyermeket, hogy ütköztessen össze két autót. Ugye, hogy nem lesz semmi baja egyiknek sem? Kivéve természetesen, ha egy Wreck Royale kisautóról van szó. Ez a négykerekű az ütődés hatására szinte azonnal atomjaira esik, hogy a gyermeknek kelljen összeállítani egy új autót. Mivel a szettek és elemek jól kombinálhatók, így az építésnek csak a képzelet szab határt.

Ugye, hogy felnőttként mennyivel jobban örülnénk annak, ha a valóság is így működne?

Maga a kisautó nem csak akkor robban szét, ha egy másik autóval ütközik, hanem ehhez elég egy fal vagy bármilyen keményebb felület is. Éppen emiatt remek kísérletezési lehetőségeket nyújt a lakás bármely pontja, hiszen egy szabad fal bárhol akad.

Alapvetően többféle Wreck Royale kisautó létezik, bár hazánkban egyelőre még csak két variáció kapható belőle. Sőt mi több, mind a kettő egy csomagban érhető el, így már rögtön a kezdetektől kombinálhatja a gyermek a különböző kisautók alkatrészeit. Akár készletben veszed a két autót a gyermekednek akár nem, a játék öröme mindenképp garantált, hiszen kedvére alkothatja meg álmai autóját. Általában 6 éves kor felett ajánlottak a Wreck Royale kisautók főként az apró darabok miatt, de ha a gyermeked nem kapja be a kisebb darabokat, akkor akár korábban is lehet vele kísérletezni.

Egy kis extra szolgáltatás

Ha mindez nem lenne elég, akkor a legnagyobb rajongóknak még tartogatnak némi meglepetést a Wreck Royale kisautók. A hivatalos weboldalt felkeresve számos gyártói és rajongói videó megtekinthető a legnagyobb ütközésekről és azok eredményeiről. Ezzel nemcsak ötleteket adnak a gyermekeknek, hanem inspirálják is őket az oldal készítői arra, hogy minél többet és minél színesebben alkossanak.

Emellett a kisebbeknek többféle színező is elérhető a weboldalon, valamint a többi meglévő Wreck Royale kisautóról is számos információ tudható meg, akárcsak a hazánkban elérhető szettekről. Tehát mi nagyon ajánljuk minden Wreck Royale kisautórajongó kisgyereknek és szüleinek, mert a legtöbb esetben a szülők is éppúgy rajonganak ezekért a különös szerkezetekért, mint a gyermekek.

A Játéksziget kínálatában kapható a hazánkban elérhető mindkét Wreck Royale kisautó, így akár kényelmesen otthonról is házhoz szállíttathatod gyermeked legújabb ajándékát. Igazi kuriózum, ami minden autózni és építeni szerető kisfiút magával ragad. Kell ennél nagyobb öröm, hogy kombinálhatja, amiket szeret?

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB