SzabadidőVideó

Bátorra részegedett férfi az állatkertben

Az alkohol oldja a gátlásokat és a feszültséget, de ezúttal elég látványosra sikerült annak ellenére, hogy köztudott: a medve nem játék.

Kellemes kikapcsolódást jelent az állatkerti látogatás az egész család számára. Fiatal és idősebb is jól érezheti magát. A varsói intézmény is pont ezt képviseli, ám egy fiatal férfi még több lehetőséget látott benne.

Igaz, hogy ebben az alkohol nagy segítséget jelentett, de olyan bátorrá és vakmerővé tette az elfogyasztott alkohol, hogy a 23 éves fiatal bemászott a medve kifutójába. Még a rendőrök sem bírtak a fiatallal. A kifutó lakója, az idős cirkuszi medve is meglepődött, hogy gondozóján kívül valaki ennyire közel merészkedett hozzá. Amikor a fiatal ittas látogató rájött, hogy mivel áll szemben, a medve medencéjébe vetette magát. Az idős medvehölgy pedig ezt játéknak vette és a férfi után eredt. Lehet a víz józanító hatására, de a fiatal megijedt a medvétől és agresszívvé vált, a vadállatot a víz alá tolt és fojtogatta.

Mindketten megúszták a kalandot, de a medvében lehet mélyebb nyomokat hagyott ez az eset, mint az alkoholtól kábult fiatal látogatóban.

Fotó: pixabay.com | videó: youtube.com

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB