Film-TV

Chris Pratt új filmje az Amazonra érkezik

Fritsi Péter

Chris Pratt új sci-fi-je, a The Tomorrow War nem kerül mozikba, helyette az Amazon streaming felületén lesz megtekinthető, az Amazon Prime-on.

Mielőtt a színész visszatérne egyik leghíresebb szerepéhez a Marvel filmes univerzumában, a Thor: Love and Thunder-ben, előtte még elvállalt egy jövőben játszódó katonai akció science fiction filmet. A The Tomorrow War főszereplője Dan Forester (Pratt) lesz, aki nagyon rossz híreket kap a 2051-ből a jelenükbe visszatérő katonáktól: az emberiség vesztésre áll egy halálos földönkívüliekkel vívott háborúban, és utánpótlásra van szükségük. Dan elhatározza, hogy megmenti a földet a lányáért.

A The Tomorrow War eredetileg tavaly karácsony környékén került volna a mozikba, azonban a koronavírus miatt bemutatójának dátumát idén nyárra tolták át. Január óta biztos volt, hogy végül az egyik streaming szolgáltatóra fog kerülni film, csak az nem, pontosan melyikre. Ma derült ki, hogy a film az Amazon Prime-on fog debütálni július másodikán több mint 240 országban és régióban.

A The Tomorrow War-t Chris McKay (LEGO Batman: A film) rendezte, és Pratt mellett olyan színészek tűnnek föl a filmben, mint J. K. Simmons (Whiplash) vagy Yvonne Strahovski (A szolgálólány meséje).

Forrás: screenrant.com

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB