Cipője miatt élhette túl a villámcsapást a lány | Pannonmagazin
Színes

Cipője miatt élhette túl a villámcsapást a lány

A Fehér Ház előtt három ember halálát okozó villámcsapások egyetlen túlélőjét a titkosszolgálat gyorsan gondolkodó ügynökei és a lány Dr. Martens bakancsa mentették meg – legalábbis a túlélő édesanyja szerint.

 

Washingtonban menekültek számára gyűjtött pénzt

 

A kaliforniai diáklányt, Amber Escudero-Kontostathist múlt csütörtökön érte a villámcsapás, miközben Washingtonban menekültek számára gyűjtött pénzt, annak ellenére, hogy éppen a 28. születésnapja volt – írta a New York Post.

 

 

Míg a villámcsapások következtében hárman meghaltak, Escudero-Kontostathist az ügynökök újraélesztették, akik defibrillátorral rohantak a helyszínre – közölte az édesanya, Julie Escudero. „A titkosszolgálat emberei mentették meg őt. Próbáltam kideríteni a nevüket, hogy személyesen köszönetet mondhassak nekik” – fogalmazott.

 

A lányát megmentette a Dr. Martens bakancs vastag Airwair nevű gumitalpa

 

Egy sor érzelmes Facebook bejegyzésben Escudero részletezte, hogy az orvosok szerint a lányába csapó villám „a lábujjain ment keresztül, és a bal karjánál”. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy a lányát megmentette a Dr. Martens bakancs vastag Airwair nevű gumitalpa, amely elnyelte a a feszültség egy részét – találgatott az édesanya.

Forrás: hirado.hu

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB