Ismét  After work night programot rendeztek az Aquaworldben

Ezen az estén hosszabbított nyitva tartással, éjfélig várt mindenkit az élményfürdő, így aki közvetlenül munkából érkezett, az 17:30 órától már kedvezményes esti belépőjeggyel válogathatott a különféle hűsítő programok közül.

És hogy mire számíthattak azok, akik ellátogattak az eseményre? Semmi felesleges feszültségre: chill out DJ hangolt a lazaságra, fényfestések és tűzzsonglőrök kápráztatták el a látogatókat, akik egy jól megérdemelt koktélt kortyolgathattak egy napágyon.

Az Aquaworld szeretettel várja az érdeklődőket a hét minden napján, többek közt animációs programokkal hétvégén, szeptember 17-én pedig a „Mobil off, élmény on” programsorozat keretében Youtuber Sportnap és Találkozót szervez, ahol a helyszín jellegéből adódóan az ellátogatók találkozhatnak kedvenceikkel és egyben egy fantasztikus élményben lehet részük, amit az Aquaworld biztosít hisz a teljes időtartam alatt korlátlanul használhatják a park területén található élményelemeket, csúszdákat, medencéket.

Amatőr strandfoci bajnokság, vízilabda és egyéb vizes versenyek, szörf, teqball és még sok más, mindez videósokkal/videósok ellen.

Tóth Flóra

Megosztás:
Weboldal weboldal készítés készítés