Film-TVProgramajánlóSzabadidő

Czutor Zoli: Lehet, hogy Dér Heniék vallomása taktika volt?

Dér Heni a Nyerő Párosban árulta el, hogy a hetedik hétben elveszítette kisbabáját.

Dér Heni már régóta vágyik egy kisbabára. Párjával, Bakos Gergővel olyan nagy közöttük az összhang, hogy már a második randi után összeköltöztek és nem titkolták, hogy a családalapításba is belefogtak.

“Négy hónappal ezelőtt elveszítettünk egy kisbabát, akit annyira vártuk. Azért mertük most ezt leírni, mert egymást támogatjuk és segítjük is ebben a nehéz időszakban. Abban is bízunk, hogy hamarosan újra átéljük a csodát, és végig is csináljuk együtt” – olvasta fel Czutor Zoli felesége, Zsanett a vallomást, amit döbbent csend fogadott.

A Belmondo frontemberének fejében lefekvés előtt az is megfordult, hogy Heniék nem véletlenül árulták el fájó titkukat.

– Ma lesz a kiszavazósdi, egyet lehet tudni, hogy a Heniék biztos, hogy veszélyzónásak. Viszont olyan megrendítő sztorival álltak elő, hogy ezek után ember legyen a talpán, akinek van szíve rájuk szavazni. Egy picit az is eszembe jutott, hogy ezért dobták be a sztorit, ami ilyen szívfacsaró.

A felesége egyetértett vele: – Jogos. Ugyanakkor azt gondolom erről a témáról, hogy ez nem olyan dolog, amit az ember csak úgy bedob, hogy itt maradhasson bent – gondolkodott el Heniék sztoriján Zsanett.

 

 

rtl.hu

Nyitókép: Nyerő Páros Czutor Zoli és Zsanett Instagram Nyerő páros official

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB