Dekor világítás kültérre, beltérre – nemcsak karácsonykor! | Pannonmagazin
Trend & Dizájn

Dekor világítás kültérre, beltérre – nemcsak karácsonykor!

Amikor a dekor világítás szóba kerül, biztos neked is a karácsonyi díszkivilágítás jut az eszedbe. Az a sok-sok színes, villódzó fény, ami színt visz a szürke hétköznapokba, melegséget a szívekbe. De miért csak a szeretet ünnepén használjuk őket?

A fények minden nap kellenek

Igazán kár lenne a fényfüzérek fényétől megfosztani magad. Vedd ki őket a dobozból, és használd őket bátran télen-nyáron egyaránt. Sok helyen alkalmazhatod őket, mert mindenhol feldobhatják a hangulatot. Persze nyugodtan használhatsz LED szalagokat is, amelyek szintén sokféle megoldási lehetőséggel kecsegtetnek a dekor világítás terén.

Baráti és családi összejöveteleket tartasz? A kertben vacsoráztok, vagy a teraszon beszélgettek? Nem kell rögvest a legnagyobb fényárban elárasztani a területet, sokkal hangulatosabb egy LED-es fényfüzér. Kellemes atmoszférát teremthetsz vele – a színes kis izzók ízlésesen elhelyezve – a kevesebb több elvét alkalmazva -, azonnal feldobja a helyet.

Egy esküvőn már lehetsz bőkezűbb az alkalmazásukkal – szinte minden mennyiségben és minden helyiségben érvényesül a hatásuk. Csillogóvá és romantikussá teheted vele az ajtókat, a kaput, a lépcsőket, az asztalok feletti részt – csak a fantáziád szab határt a lehetőségeknek.

Miért kell dekor világítás az otthonodba?

Ennek több oka is van. Otthon, édes otthon – szól a mondás. De hogy lenne édes az az otthon, ahol nincs semmiféle díszítés vagy dekoráció? A LEDLámpaház.hu dekor világításával egyszerre két legyet is üthetsz egy csapásra. Miért?

Mert létrehozol egy kiegészítő világítást, ráíadásul a szép fények növelik az otthonod esztétikumát. A kiegészítő világítás hasznodra lesz akkor, amikor nincs szükséged nagyobb fényre ahhoz a tevékenységhez, amit éppen csinálsz. Az esztétikum pedig alapvetően fontos ahhoz, hogy bárki, aki belép, azonnal jól érezze magát.

Pillanatok alatt tudsz kellemíís hangulatot teremteni, ami segít egy fárasztó, mozgalmas nap után pihenni és legyőzni a stressz negatív hatásait. Az állandó rohanás, a rád nehezedő teljesítménykényszer miatt sokszor máír észre sem veszed az élet szép dolgait. A gondolataid folyton a munkán és a teendőiden járnak – egy perc nyugtot sem hagyva. Állj meg, hagyd az ajtón kívül a gondokat és hagyd, hogy a kellemes fények megnyugtassanak.

Nagyon kreatív ötlet az is, ha fényfüggönyt hozol létre a lakásodban, így nemcsak te gyönyörködhetsz a látványban, hanem az utcán tartózkodók is. Hidd el, irigyelni fognak érte.

Dekor világítás kültérre

A dekor világítás természetesen nemcsak a házad falain belül, hanem kültéren is érvényesülhetnek. Varázslatos mesevilágot tudsz a kertedből is kreálni azzal, ha néhány időjárásálló fényfüzérrel feldíszíted a fákat, bokrokat vagy a kerítéseket. Ezek nagyon illusztrisak lesznek, ráadásul az idő javulásával alkalmat adnak a kinti programok szervezésére is.

Az eddigiek alapján láthatod: a dekor világítás a mindennapjaid részévé vállva biztosítani tudják azt a kellemes légkört az otthonodban, ami még szerethetőbbé teszi azt. Ne mondj le róla, hanem alkalmazd!

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB