Egy helyben a világ – A világban egy hely | Pannonmagazin
EseményekProgramajánlóSzabadidő

Egy helyben a világ – A világban egy hely

Visszatér az AGORA ismeretterjesztő programja, február 1-jén 14.30-kor az AGORA-Művelődési és Sportházban ezúttal az afrikai Benin elevenedik meg történetek és képek által.

A Mindennapok Nyugat-Afrikában – Élet a Szaharán túl című előadás keretében bepillantást nyerhetünk egy különleges afrikai ország, Benin hétköznapi szépségeibe és nehézségeibe. Az IMRO Alapítvány kuratóriumi elnöke, Musits Róbert nyújt segítséget mindehhez. Az általa képviselt szervezet a vízre és az intelligens városokra, a fenntartható fejlődésre összpontosít.

A VILÁGJÁRÓK előadássorozat a történelem, művészettörténet iránt érdeklődő felső tagozatos diákoknak, középiskolásoknak és felnőtteknek egyaránt hasznos időtöltést jelent. A tervek szerint március 8-án, 16.30-kor az indiai Arany Háromszögbe kalauzol el Dr. Kúti Zsuzsanna, kutató tanár. Delhi, Jaipur és Agra városban számtalan olyan látnivaló van, amelyek az Unesco Világörökség részét képezik.

Az AGORA Savaria Nonprofit Kft. 2022-ben is több ismeretterjesztő előadást tervez, az aktuális programokról az AGORA oldalán, illetve az AGORA Facebook oldalán tájékozódhatnak.

 

Ha tetszenek a tartalmak, kérjük támogassa a PannonMagazin szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon

 

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB