Trend & Dizájn

Ezek a lakberendezési trendek fognak idén tarolni

2021 a lakberendezés tekintetében is izgalmas változásokat fog hozni számunkra.

Íme, a legérdekesebbek: 

1. Kimegy a divatból a szürke konyha 

Dennese Guadelupe Rojas belsőépítész szerint ez lesz az első trend, ami el fog tűnni idén. A bútorboltokban valószínűleg nem fogunk találkozni többet szürke összeállítású berendezésekkel.  

„A konyha különböző részeinek szürkére festése vagy a szürke konyhaszekrények nagyon rideg és távolságtartó érzetet keltenek. Az élénkebb színek egyre növekvő népszerűsége kiszorítja 2021-ben a szürkét” – nyilatkozta a szakember.  

2.Búcsúzunk az Art Déco-tól is 

Az Art déco stílusát egyenes vonalak, geometriai tervezés jellemzik, ami tavaly igencsak felkapott stílusirányzatnak számított. Heather Goerzen lakberendező szerint idén változni fog a helyzet.  

3.A fehér minimalizmus is el fog tűnni 

Az elmúlt időszakban a minimalizmus korát éltük. Fehér fal, fehér bútor, fehér szőnyeg. Biztosan lesznek, akik esetében megmarad a fehérimádat, ám a többség – főként a home office miatt – vágyni fog a több ingert keltő, színesebb környezetre.  

Mik azok, amik ezek helyett jönnek? 

  • mélyebb színek 
  • kerek formák 
  • meleg minimalizmus 
  • változatos fali dekor 

Ami pedig a színeket illeti… 

előreláthatólag ezekkel az árnyalatokkal biztosan nem lehet mellé lőni: bársonyvirág, égszínkék, rozsdabarna, francia kék, a málna és a korall mély árnyalatai. 

 

Életmód | Pannon Magazin 

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB