-KiemeltÉletmódTurizmus

Ezerkétszáz program az idei Művészetek Völgyén

Avatar

Mintegy 1200 programmal, koncertekkel, színházi előadásokkal, irodalmi estekkel, közösségi programokkal, interaktív játékokkal és új udvarokkal várja a látogatókat július 21. és 30. között a 27. Művészetek Völgye Kapolcson, Vigántpetenden és Taliándörögdön.

A tíznapos fesztiválon a legnevesebb hazai előadók mellett az idén az amerikai Pink Martini, valamint két francia csapat, a Nouvelle Vague és a Deluxe is fellép – mondta el Oszkó-Jakab Natália program- és marketingigazgató a fesztivál szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Kiemelte: céljuk továbbra is az, hogy emberi léptékű fesztivált kínáljanak, ezért is húzták szét térben a rendezvényt: az idén 27 programhelyszínen és további 40 kisebb helyszínen várják a látogatókat. A vigántpetendi Cirque Du Tókert sátorban az újcirkusz elemei és kortárs táncelőadások jelennek meg.

Závogyán Magdolna, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős helyettes államtitkára elmondta: az idei évben is 60 millió forinttal támogatja a kulturális kormányzat a fesztivált.

 

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB