ÉletmódTrend & Dizájn

Foglalkozása? Hosszúak a körmeim

Amerika a lehetőségek országa. Egy hely, ahol bármibe bele lehet fogni, és még az is lehet, hogy jövedelmező lesz.

Nem véletlenül születtek filmek az amerikai álomról, és nem véletlen az sem, hogy sokan költöznek Amerikába azért, hogy új és jobb életet kezdhessenek.

Szerte a világban azért képezik magukat a manikűrösök, pedikűrösök, hogy az új trendeket meg tudják valósítani saját műhelyükben is vendégeik számára, amelyre nagy az igény. Az ápolt kéz és körmök sokat elárulnak arról, hogy milyen igényes magára valaki. Bőven akad munkájuk a műkörömépítőknek, pedikűrösöknek, manikűrösöknek.

Egy amerikai nő kénytelen volt átértékelni a világot és a saját életét is, amikor orvosai közölték vele a szörnyű diagnózist: rák. Betegségéről, kálváriájáról blogot indított még 2006-ban. Már akkor nagyon hosszúak voltak a körmei a kezein, és az internetnek köszönhetően arra is fény derült, hogy az extra hosszú körmök nemcsak neki, de másoknak is nagyon tetszenek. A hosszú körmökért való rajongás már egészen más méreteket is öltött egyeseknél, megismerkedett a körömfetisisztákkal. Egy ideig még nem adta fel munkahelyét, de egyre nagyobb lehetőségeket látott a hosszú körmeiben és eldöntötte, hogy felmond a munkahelyén, otthonról fog „dolgozni”, amely a lábujjain való körömnövesztést jelentette leginkább. Meg is tette, és már a bevételi forrását jelenti az, hogy nagyok a körmei, azokról videót készít, amint ezt-azt csinál velük. A videókért fizetnek, nem is keveset.

Mint minden munkaeszközt érdemes karbantartani azért, hogy hosszú távon is működjön, így a közel 60 éves nő is folyamatosan szépíti, csinosítja a lábujjain és az ujjain a körmöket. A körmei leginkább otthonmaradásra, a zárt cipő viselésének mellőzésére kényszeríti.

Fotó: pixabay.com

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB