Trend & Dizájn

Gyönyörködjünk egy cikk erejéig a kristály mennyezeti lámpákban

Avatar

Mivel a kristály mennyezeti lámpák modern változatai szemkápráztató összhatást ígérnek, ezért mindenképp szerettük volna külön bejegyzés keretei között kiemelni a sokrétű hasznosságukat.

Úgyhogy ez a cikk róluk, a kristály mennyezeti lámpatestekről szól.

Külön kiemeljük az esztétikummal, illetve a praktikummal kapcsolatos előnyeiket, hogy aztán rátérjünk a LED izzókkal ellátott kristály mennyezeti lámpák további hozzáadott értékére.

A kristály mennyezeti lámpák esztétikummal kapcsolatos szerepéről

Ha volt már szerencsénk gyönyörködni egy-egy modern vagy klasszikus stílusú kristály mennyezeti lámpában, akkor talán nem is kell túlságosan ragozni ezeknek a csodás alkotásoknak a szemre igencsak tetszetős látványát.

Sokszor még nappali fényviszonyok között, csak úgy önmagukban is emelik a helyiség hangulatát. Aztán persze az igazi varázslat akkor kezdődik, amikor a természetes fények enyhülésével felkapcsoljuk a kristály mennyezeti lámpát.

Csillog, ragyog és egészen egyedi hangulatot képes teremteni. Pláne akkor, hogyha megfelelő fényforrásokkal sikerül ellátni.

Így szolgálhatja egy kristály mennyezeti lámpatest a praktikummal kapcsolatos elvárásokat is

Ma már egyáltalán nem vágyálom, hogy egy kristály mennyezeti lámpa ne csak szép, hanem praktikus is legyen. Vagyis biztosítson kényelmes használatot, a rendszeres alkalmazása pedig ne járjon együtt indokolatlanul magas energiafogyasztással.

Nem beszélve arról, hogy a mostanság beszerezhető kristály mennyezeti lámpatestek a változatos küllemüknek és stílusuknak köszönhetően a lakás több pontján is remekül mutathatnak. Természetesen a nappali lehet az elsődleges célállomás, de ezenfelül a hálókban, illetve a vendégszobában is gondolkodhatunk kristály mennyezeti lámpa alkalmazásában.

Mondhatni multifunkcionális fényforrásokról beszélünk, amelyek ennek köszönhetően a lakás egy-egy vadonatúj gyöngyszemeként ragyoghatják be a környezetet.

LED izzókkal ellátva a kristály mennyezeti lámpa még több hozzáadott értékkel bír

Merthogy a modern LED fényforrások egyszerre segítik a kibocsátott fények minőségével, illetve mennyiségével kapcsolatos szintlépést. Vagyis a kristály mennyezeti lámpa még látványosabb és esztétikusabb összhatást kelthet.

Nem beszélve arról, hogy a modern LED izzók híresen kevés áramot fogyasztanak, miközben extra hosszú és problémáktól mentes használatot remélhetünk tőlük teljes joggal. Úgyhogy nem is lehet kérdés, a kristály mennyezeti lámpák LED izzós változatai jelenthetik a legmagasabb szintű felhasználói élményt.

Ennek köszönhetően a mennyezeten elhelyezett kristály mennyezeti lámpa önálló dekorációs elemként szolgálhat, teljesen új és egyedi hangulatot kölcsönözve a szóban forgó helyiség egészének.

 

Kövessen minketFacebook

Életmód | PannonMaGazin 

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB