-KiemeltFotóSzabadidő

Ha a szép a kerted, ne tartsd meg magadnak

Avatar

Tavasz van, de az időjáráson kívül a járványügyi helyzet is lehetővé tette, hogy a kerttel, erkéllyel rendelkezők szépíthessék saját zöldövezetüket.

A barkácsüzletek minden tavasszal vonzzák a vásárlókat, akik arra törekednek, hogy a kertjüket vonzóvá, valamint a szórakozás és kikapcsolódás helyszínévé tegyék. Most akár még díjazhatják azt, ahogyan kinéz a kertünk, erkélyünk.

A Virágos Magyarország pályázat keretén belül lehetőségünk van megmutatni. A befektetett pénz és energia most díjat is érdemelhet. Maga a pályázat is módosult, és ez a koronavírus-járványnak köszönhető. Ennek köszönhetően idén nem az önkormányzatok, hanem az egyéni kertek, balkonkertek is részt vehetnek a pályázatban.

A Magyar Turisztikai Ügynökség által meghirdetett pályázatra május 15-július 1. között várják a kertek, erkélyek növényvilágát dokumentáló fotókat.

Nemcsak a hobbikertészek munkáit várják, hanem a díszkertészeket is támogatni kívánják a Virágos balkonok, virágos kertek pályázattal. Ennek feltételei vannak:

  • hat darab balkonkerti vagy előkerti fotót kell készíteni,
  • legfeljebb 400 karakteres leírás a legvirágosabb balkonról,
  • legfeljebb 400 karakteres leírás a legvirágosabb előkertről.

A díjazottak nagy értékű kertészeti utalványokkal támogatják és ismerik el.

Fotó: pixabay.com

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB