FotóSzabadidő

Ha van egy maszkod, ne tartsd meg magadnak

Avatar

A koronavírus-járvány idején rajtunk múlik, hogyan töltjük időnket, mire fordítjuk azt, hogy többet tudunk otthon családunk körében lenni.

A járvány miatti óvintézkedések egyike, hogy minimalizáljuk az emberi érintkezéseket. Amikor mégis elindulunk otthonról, akkor a megszokott ruhadarabokon túl a gumikesztyű és a szájmaszk is előkerülhet.

A szájmaszk beszerzése egyre bonyolultabbá, nagyobb kihívássá vált az utóbbi időben, így a kreatív tenni akarók nem tudtak tétlenül ülni, és saját maszkok gyártásába kezdtek. Volt, aki csak a családját igyekezett így megvédeni, mások pedig nagyobb mennyiségben gyártottak a kapacitásukhoz mérten maszkokat, hogy az egészségügyi dolgozókat segíteni tudják, a saját településük ellátását biztosítsák. Ennek köszönhetően számos változatban készültek szájmaszkok és kerültek azok utcára.

A járvány miatt kialakult új helyzet adta az ötletet, és az Első Magyar Karantén-színház meghirdette a szájmaszk design-versenyt. Neked is van maszkod? Nem is akármilyen? Ne tartsd meg magadnak. Nevezz a versenyre!

Nincs más teendőd, mint az új ihletésű és készítésű szájmaszkot viselve és a nélkül (összesen két fotó) fekvő formátumú, félalakos, jó minőségű fotót beküldj IDE 2020. április 18-ig. A kiírásról bővebb tájékoztatót ITT olvashatsz.

Neves képzőművészek és kurátorok választják ki a legjobb maszkokat, amelyek a Herself zenekar újonnan készülő klipjében szerepelnek majd. A Járványügyi helyzetre tekintettek az új dal is az együttes tagjainak otthonában kerül rögzítésre.

A járvány nem móka, de a humor ne hagyjon el soha!

Fotók: pixabay.com

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB