Hamarosan a mozikban | Pannonmagazin
Film-TV

Hamarosan a mozikban

Októberben ismét érdemes lesz ellátogatnunk a moziba, ha egy kis kikapcsolódásra vágyunk.  

Dűne (október 21-től) 

A történetben a távoli jövőben, a bolygóközi királyságok korában járunk. A vezetők azért harcolnak, hogy megszerezzék az Arrakis bolygó feletti uralmat. A naprendszereken átívelő cselszövések, háborúk és politikai manőverek közepette van egy ember, akinek van esélye arra, hogy elhozza a békét az univerzumnak.

Szellemírtók: Az örökség (november 18-tól) 

Azóta, hogy négy elszánt lúzer visszaküldte a New Yorkot megszálló túlvilági lényeket oda, ahonnan jöttek, senki nem találkozott velük. Ez a nyugalom azonban olyan, akárcsak a vihar előtti csend. A világnak ismét szüksége van rá, hogy valaki felvegye a harcot a fura kis alakok ellen. Például az egyik egykori szellemírtó kiskorú unokája. 

Top Gun Maverick (november 19-től)

Pete Maverick 30 év szolgálat után most a neki leginkább megfelelő helyen van: tesztpilótaként dolgozik és ügyesen kitér az előléptetés elől, amely földi szolgálatra kötelezné. Közben felkérik, hogy egy osztagnyi Top Gun növendéket különleges küldetésre képezzen ki, amikor is találkozik Bradley hadnaggyal. Maverick fontos küldetést kap, aminek teljesítéséhez meg kell küzdenie a legnagyobb félelmeivel. 

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB