TurizmusUtazóna

Hazai kirándulóhelyek őszre

Egyelőre nagyon úgy fest, hogy az őszt is itthon kell töltenünk, de nincs is semmi baj ezzel, hiszen a határainkon belül is sok szép látogatnivaló hely van. Most mutatunk rögtön hármat is. 

Gemenci erdő – A Gemenci erdő egészen páratlan látvánnyal fogad. Különlegességét a víz közelségének és a természeti sokszínűségének köszönheti. Ha még nem tetted, mindenképp megéri ellátogatnod oda, hiszen a Duna-Dráva Nemzeti Park ezen része az egyik legszebb kirándulóhely. 

Szalajka-völgy – Szalajka-völgyről nem lehet mást mondani, mint azt, hogy mesés hely. Ha útba ejted, akkor sok természeti látnivalóra számíthatsz, például megnézheted magadnak a Fátyol-vízesést, a Szalajka-forrást és az Istállós-kői barlangot. Ugye, kedvet kaptál hozzá? 

Szigliget – Szigliget szintén a hazai kirándulóhelyek toplistájának élén szerepel. Ez persze nem is csoda, hiszen hazánk egyik leghangulatosabb települése, ahol felfedezheted a szigligeti várat, az Avasi-templom romjait, ha pedig felkapaszkodsz a környező tanúhegyekre, akkor csodaszép kilátásban lehet részed. Kalandra fel!

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB