Hazai szálláshelyek a romantika jegyében | Pannonmagazin
TurizmusUtazóna

Hazai szálláshelyek a romantika jegyében

Tény, hogy a Valentin nap a szerelmesek napja, ám nem csak ezen a napon lehet romantikázni. Hazánkban több szálláshely is különleges élményeket ígér azoknak, akik meghitten szeretnének eltölteni egymással pár napot. 

Noszvaj Huset 

Noszvajon egy csodálatos vendégház várja az odalátogatókat. A Bükk mellett szinte karnyújtásnyira található, így akár egy romantikus kirándulás tökéletes kiindulópontja is lehet. A kis ház a skandináv életérzés alapján lett berendezve. Ennek eredményeként elképesztően hangulatos enteriőrrel büszkélkedik.  

AvarLak 

Hasonlóan csodálatos vendégházat találunk a Mátra kapujában is. Egészen pontosan Szurdokpüspökibe kell ellátogatnunk egy kis romantikus kikapcsolódásért. A faház az erdei környezet igazi kis ékessége, ami belülről épp olyan hangulatos, mint kívülről. Egy dézsafürdő is tartozik hozzá, ami megkoronázza az itt töltött napokat.  

Foxwood Lodge 

A hangulatos kis ház a Balaton északi partján várja a szerelmeseket. A helyszín Balatonudvari, ahol festői környezet vesz minket körül. A fenyők és tuják takarta faházikóban elbújhatunk a világ elől és sok-sok felejthetetlen pillanat részesei lehetünk. Az itt eltöltött napokat az otthonos enteriőr teszi még különlegesebbé.  

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB