Heti szerelmi horoszkóp 2021. szeptember 27. és október 3. között | Pannonmagazin
EzoTér

Heti szerelmi horoszkóp 2021. szeptember 27. és október 3. között

A szerelem életünk meghatározó érzése. Néhány csillagjegy képviselőjével kiválóan összeillünk, másokkal viszont kompromisszumot kell kötnünk a működő kapcsolat érdekében. Olyan terület, ahol a bajokat a legkiszámíthatatlan módon siker helyettesítheti.

Ha egész életét szeretetben, boldogságban és harmóniában szeretné élni lelki társával, akkor az állatövi jelének megfelelően válassza ki ideális párját.

Asztrológusok szerint, ilyen lesz az eljövendő hét a szerelmes szférában az egyes csillagjegyek számára.

Kos-Kos

Annak érdekében, hogy sikeresebb legyen a szerelemben, le kell győzni a felgyülemlett haragot és továbbra is teret kell engedni a rá jellemző, párját elbűvölő spontaneitásának. Ha van valami, ami megőrjíti ezeket az embereket és negatív energiával tölti el őket, akkor engedjék el. Így képesek lesznek megőrizni karizmájukat és bájukat, és továbbra is elcsábítják az embereket humorérzékükkel és optimizmusukkal.

Bika-Bika

Ezen héten egyszerűen nem engedheti meg hogy hibázzon, egy régóta lezáratlan ügyet fejezzen be. Amennyiben továbbra   mert ez a kapcsolat felbomlásához, a vonzalom kihüléséhez vezethet. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy rendkívül figyeljen partnere érzéseire.

Ikrek-Ikrek

Keresed és nem talál a szerelem? Vágysz az őszinte elköteleződésre? Lehet, hogy túlpörgeted magad esetleg irreális álmokat kergetsz. A környezetedben lévő emberek között vannak, akik a javadat akarják, szerencsét hoznak és vannak, akik akadályoznak a boldogság keresésében. Az Ikreknek meg kell tanulniuk felismerni és védekezni az ilyen emberek ellen…. Még jobb lesz, ha szerelmi ügyekben csak a saját véleményükre és tapasztalataikra hagyatkoznak. Kerülniük kell minden kéretlen tanácsot.

Vedd le a szemellenzőt, légy nyitott mindenre, és egymásra találtok az igazival.

Rák-Rák 

A csillagok és a bolygók hangulatváltozásainak hátterében a Rákoknak problémái lehetnek a szerelemben és a családi életben. Az asztrológusok határozottan azt tanácsolják, hogy minél több időt töltsenek a másik felükkel, és szeressenek szeretteiket és törődjenek.

Oroszlán-Oroszlán

Asztrológusok azt javasolják, hogy kerüljék el a negatív emberek képviselőit. Jobb, ha még nem épít kapcsolatokat ilyen emberekkel, és nem barátkozik. Általában a szerelmet most jobb háttérbe szorítani. Jobb, ha a munkára, hölgyek a házimunkára összpontosít.

Szűz-Szűz

A hét elején nagyon nehéz lesz a Szűz szerelmi keresése. Körülbelül csütörtöktől kezdve fokozatosan lehet aktív lenni az ellenkező nemmel kapcsolatban.

Mérleg-Mérleg

A Mérleg meglehetősen negatív jóslatokkal rendelkezik erre a hétre a szerelem területén. A csillagok megfosztják ezeket az embereket a varázstól és a találékonyságtól, de nem kell aggódni a Merkúr által kiváltott gyenge horoszkóp miatt, mert azt mindig meg lehet erősíteni . A Mérleget nem szabad csüggedni és csüggedni.

Skorpió-Skorpió

A Skorpiók számára a szerelemben való siker mindenekelőtt fontos. Ez a hét erősebbé, bölcsebbé teszi őket, és legyőzi az utat.

Maradtak megválaszolatlan kérdései? Talán a  kristálygömb segít. Egy próbát megér.

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB