-KiemeltEzoTér

Hogyan hat ránk a horoszkóp?

Tihanyi-Konda Szilvia

Horoszkópunk tükröt tarthat elénk. Megláthatjuk benne erényeinket, hibáinkat, gyengeségeinket és megtudhatjuk belőle, milyen területeken kellene erősítenünk. Tehát a horoszkóp elsősorban önismeretre tanít.

Természetesen nem a planéták befolyásolják a sorsunkat – valójában szimbolikusan jelzik, hogy adott pillanatban milyen jellegű energetikai rezgések hatnak.

Ezt a csillagok megfigyelése által és a különböző személyiségű embertípusok viselkedésének hasonlóságai alapján próbálták összefüggésbe hozni az ókor, középkor híres tudósai, s finomítják ma is az e tudománnyal foglalkozók.

A horoszkóp jelentése: óra-kép. Tehát arról ad képet, hogy bizonyos időpontban az adott csillagállások mit vetítenek előre – akár egy adott személy életének főbb vonásairól, amit aztán évről évre árnyalnak a változó konstellációk, s az áthaladó bolygók jelzései.

Ebben az évben például nagyon erős hatásokat tapasztalhatunk meg mindannyian a két nagy sorsbolygó, a Jupiter és a Szaturnusz helyzetével összefüggésben. Ezért is érdemes folyamatosan nyomon követni a komolyabb asztrológiai előrejelzéseket.

KAPCSOLÓDÓ CIKK:

Mire figyelmeztet a hátráló bolygók időszaka?

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB