EgészségÉletmód

Internet, edzés és rózsagyökér: így szabadulj meg a stressztől!

Liszkai Attila

A koronavírus eddig ismeretlen jellegű terhet ró az emberekre. Vannak, akik mentálisan erősek, megpróbálják higgadtan tudomásul venni a megváltozott helyzetet, de vannak, akik minden nap szoronganak a kialakult helyzet miatt. A gyógynövények azonban ebben a helyzetben is segíthetnek- írja a Duol.

Vannak, akikre a bezártság, szeretteik hiánya és a vírustól való félelem nagy teherként nehezedik, amitől szabadulni kell, hiszen a stressz hosszú távon rombol, és gyengíti az immunrendszert. Akik ezt tapasztalják magukon, ne feledjék, biztosan nincsenek egyedül. Próbáljanak meg tiszta fejjel gondolkodni, és megtalálni az egyensúlyt – ami egyedül nagyon nehéz ebben a helyzetben.

Mindenki ismeri a mondást, hogy fűben-fában az orvosság, illetve segíts magadon, az Isten is megsegít. Tudjuk, hogy most a távolságtartás fontos, de attól még nem kell elvágni magunkat mindenkitől. Használjuk az internet kínálta lehetőséget, sokszor videótelefonáljunk azokkal, akik nagyon hiányoznak. Ezzel már oldhatunk a szorongáson. Hívjuk segítségül a gyógynövényeket, próbáljunk meg mindennap mozogni, akár az otthonunkban is, és étrendünket kiegészíteni vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel.

Ebben a helyzetben remek segítőtárs a rózsagyökér, amely pár hét után a szervezetbe épülve segít az ártalmas stressztől való megszabadulás folyamatában. Mindamellett számos jótékony hatással is rendelkezik. A rózsagyökér kivonatából nyert étrend-kiegészítő komplex összetétele révén egyszerre támogatja az egészséget, a jókedvet és a teljesítőképesség megőrzését.

A rózsagyökér kivonata szívvédő, fáradtsággátló és élettartam-meghosszabbító tulajdonságokkal rendelkezik. A rózsagyökér segít alkalmazkodni a stressz­hez mind mentális, mind fizikai szempontból. Csökkenti annak káros hatását, és elősegítheti az irracionális gondolkodás felszámolását.

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB