Színes

Készíts őszi termésekből díszeket!

Avatar

Az őszi természet igazi kincsesbánya azok számára, akik szeretik a saját készítésű díszeket. Az alapanyagok beszerzéséhez nem kell messzire menned és pénzt sem kell költened rájuk. Úton-útfélen rábukkanhatsz csodaszép levelekre, különleges alakú faágakra, gesztenyére, bogyós termésekre, melyekből kedvedre alkothatsz.

Mire figyelj oda? 

Először mindig közvetlenül a bokrok, fák alatt nézz körbe, ott találod a legszebb leveleket, terméseket. Ha valamelyik fa termése tetszik meg, ami még rajta van az ágakon, akkor óvatosan szedd le, közben ne sértsd meg és legfőképpen ne törd le az ágait, leveleit. Mindig csak annyit szedj, amennyire valóban szükséged van, ne feledd, hogy sok esetben az állatok téli táplálékát dézsmálod! Ha valamit nem találsz a természetben, akkor látogasd meg a helyi piacot vagy nézz be egy közeli virágboltba. A kreatív hobbiboltokban is érdemes körülnézned, hiszen ott is találhatsz szuper kiegészítőket.  

Mit készíts az alapanyagokból? 

Ha megvannak a csodaszép termések, levelek, ágak és kiegészítők, amiket nem tudtál a boltban hagyni, akkor már csak az inspirálódás van hátra. Természetesen az is jó ötlet, ha az ötleteléssel kezded és csak az után szerzed be a hozzávalókat, miután már tudod, mit fogsz készíteni belőlük. A Pinteresten rengeteg különleges ötletet találsz, de az Instagramon is megéri nézelődni DIY témában.

Légy kreatív és bátran hagyatkozz a megérzéseidre! 

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB