Készülőben a Deadpoool folytatása a Marvelnél, már megvan a forgatókönyvírója is | Pannonmagazin
Film-TV

Készülőben a Deadpoool folytatása a Marvelnél, már megvan a forgatókönyvírója is

Ryan Reynold Wade Wilsonja mondhatni az X-men moziverzum egyik vezéralakjává vált. Két sikeres a családbarát képregényekhez képest meglehetősen szabad szájú és erőszakos filmmel a háta mögött, ezért nem is volt kérdés, hogy hamarosan visszatér a mozivászonra.  Igaz, a franchise egy ideje parkoló pályán volt a Fox felvásárlása óta, azonban ez most megváltozott: a Mavelnél már dolgoznak a nagyszájú zsoldos következő filmjén.

A Deadline ugyanis arról számolt be, hogy miután az elmúlt hónapban Ryan Reynolds személyesen is találkozott egy maroknyi íróval, akik felvázolták ötleteiket a folytatás lehetséges irányával kapcsolatban, végül a Molyneux testvérekre bízták a forgatókönyv megírását. Wendy és Lizzie Molyneux leginkább a felnőtteknek szóló Bub burgerfalodája című rajzfilm sorozattal váltak ismertté, és söpörtek be érte éveken át Emmy-jelöléseket, most pedig szintén egy korhatáros animáción dolgoznak The Great North címen. A film hivatalos Twitter- oldala egyébként meg is erősítette az értesülést egy Bob burgerfalodáját idéző grafikával.

Bár Reynolds korábbi elmondása szerint az újabb folytatással valóban teljesen új irányba akarnak elmenni, ami megmagyarázná az első két filmnél jól bevált forgatókönyvíró-páros leváltását, a változások ugyanakkor elvileg nem érintik a korhatár-besorolást: információk szerint a franchise továbbra is R-kategóriás maradhat, annak ellenére, hogy Kevin Feige és a családbarát mozifilmekről ismert Marvel Studios istápolásában készül.

A cikkből továbbá az is kiderült, hogy a stúdió ugyan nyitott lett volna kollaborálni a Deadpool második részét rendező David Leitch-csal, a direktor azonban egyéb elkötelezettségei miatt nem tud részt venni az előkészületekben, ezért valószínűleg a rendezői székben is cserére kerülhet sor. A Deadpool 3. tehát hivatalosan is készül, méghozzá az előző felvonásokat is nagyszerűvé tett Ryan Reynolds aktív közreműködésével és főszerepben való visszatérésével, de a bemutatóra nem mostanában fog sor kerülni, hiszen egyelőre korai fejlesztés alatt áll a produkció.

 

Forrás: Marvel Magyarország

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB