TurizmusUtazóna

Készülőben Kecskemét új szállodája

Avatar

A tervek szerint 2021 decemberében nyílik Kecskemét új szállodája az Aqua hotel. A projekt mintegy egymilliárd forintos beruházás keretén belül valósul meg. A munkálatokat pár hete már megkezdték, a fürdő szomszédságában lévő területet körbekerítették és a cölöpöket is elhelyezték.

A 3* superior besorolású szálloda egy háromszintes épület lesz, ami 41, egyenként 20 négyzetméteres szobának ad helyet majd. Lesznek superior, egybenyitható és mozgáskorlátozottak számára kialakított lakóegységek is. A fürdő közvetlen szomszédsága nem a véletlen műve, a tervek szerint ugyanis a szálloda összeköttetésben lesz a fürdőkomplexummal és hozzáférést biztosít majd a fürdő szolgáltatásaihoz 

„Szállodánk nem jelent konkurenciát a már meglévő kecskeméti szállodáknak, hanem egy szolgáltatási rést tölt be, hiszen ilyen kategóriájú és profilú szálloda egyelőre nem létezik a településen” – nyilatkozta a tulajdonos Aqua Hotel Kft. ügyvezetője, Bus András Gábor.

A szálloda megtervezésekor nagy hangsúly fektettek a “zöld szempontokra”. A hotel üzemeltetéséhez megújuló energiákat használnak, napelemeket telepítenek, a kazánrendszer pedig a fürdőben keletkező, felhasználatlan metángázt hasznosítja majd.  

Forrás: www.turizmus.com

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB