-KiemeltEzoTér

Kicsi a Plútó, de erős

Ahogy a Napunk és a Holdunk is hatással van mindennapjainkra, úgy más bolygók is hatnak ránk. Még a Plútó is, bármennyire is messze van tőlünk.

A Naprendszer legkisebb bolygója férfi erővel és dominanciával megáldott, amely a Skorpió jegy uralkodó törpebolygója. Azokra van leginkább hatással, akik élettel vannak teli. A Plútó pozitív hatásai között szerepel a türelem, az egyszerűség, a szorgalom, a jó koncentrációs készség, ugyanakkor, mint mindennek, megvan a maga hátránya is. Ezek közé sorolható a merevség, a bizalmatlanság és a türelmetlenség is.

Április 26-a óta a Plútó mozgása megváltozott, mozgása hátrálóvá vált, amelynek olyan hatása lehet az emberi életekre, hogy előtérbe kerülhetnek komolyabb problémák.

Ezek azok a problémák lehetnek, amelyek már régebb óta léteznek az életünkben, de most a törpebolygó arra késztet, hogy ne hátráljunk meg, hanem szüntessük meg a baj forrását. Ez nem mindenkinek lesz olyan egyszerű feladat. Járhat fájdalommal, keserűséggel, és olyan is lesz, aki megtorpan az élethelyzetében. A Plútó hátrálásának hatásai akár anyagi viszonylatban, akár a magánéletben, de a munkahelyen való változásokban is megnyilvánulhat.

A Plútó ezzel a mozgással nemcsak rámutat a problémákra és változtatásra késztet, hanem arra is rámutat, hogy ha már újonnan akarunk valamit felépíteni, akkor azt megbízható, stabil alapokra tegyük meg. A Plútó nem ígér gyors változásokat, éppen ezért türelemre, higgadtságra és kitartásra lesz szükségünk, bármit hozzon is a törpebolygó mozgása.

Fotó: pixabay.com

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB