-KiemeltSzínes

Királynői figyelmeztetés: Ne felejtsd el az értékeidet!

Avatar

Unokáját, Harry herceget figyelmeztette a brit királynő az Oprah Winfrey-interjú előtt.

Örömét fejezte ki a brit királynő unokájának, amiért megtalált a boldogságot, azonban arra is figyelmeztette, hogy ne felejtse el, honnan jött – tudta meg a Daily Mail.

Pénteki kiadásukban arról írtak, hogy a brit uralkodó és a volt királyi herceg (aki azonban továbbra is herceg néven fut) még azelőtt beszélt egymással, hogy kitudódott volna, Harry interjút adott Oprah Winfrey-nek, az amerikai talkshow-k királynőjének.

A február harmadik hetében történt beszélgetés során a 94 éve királynő arról is biztosította unokáját, hogy csak a legjobbat akarja neki, és unokájának, de azt sosem szabad elfelejtenie, hogy honnan jött, és ennek kapcsán figyelmeztette őt az értékek fontosságára.

Harry erre a Daily Mail szerint úgy válaszolt: igen, tisztában van a kötelességeivel, ezért soha nem fog olyat tenni, amivel szégyent hozna a családjára.

A Daily Mail azt is megtudta: Harryék voltak azok, akik a királyi szerepükkel kapcsolatos tárgyalások felújítását szorgalmazták idén, nem pedig a palota.

Ismeretes, mielőtt végleg lemondtak volna a hivatalos királyi címekről, Harry és Meghan, a sussexi hercegi pár Kanadából Kaliforniába költözött. Tették mindezt azért is, mert Kanada nem finanszírozta tovább a biztonsági szolgálatukat.

 

Színes | Pannon Magazin

Kövessen minket: Facebook

 

 

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB