Színes

Koós Réka: Így vigyáz édesanyjára

Avatar

Évtizedes barátok is lassan két éve nem hallottak a Koós családról. Réka édesanyja, Dékány Sarolta teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, megváltoztatta telefonszámát és lánya mellé költözött. Most azonban megtörik a csendet, Réka közös fotót mutatott. A gyász után, a kora miatt különösen veszélyeztetettként Saroltának a vírusveszéllyel is meg kell küzdenie, de Réka speciális immunerősítő kúrára fogta özvegy édesanyját. 

A Koós család nehéz időszakon ment át tavaly, de az idei év sem könnyítette meg életüket. Családjuk azonban összezárt, mindenki a család egészségéért, kiemelten Saroltáért aggódik, de nem a csodára várnak. Megkeresték azt a természetes immunregeneráló módszert, amiben a legjobban hisznek.

„Tahitótfaluból csak a legszükségesebb esetben megyek ki, ha valakivel összefutok az utcán akkor minimum 3 méter távolságot tartok, persze csak is maszkban. Anyukám amúgy sem kívánkozik már a rivaldafénybe, de neki is sok mindenről le kell mondania. Minden szempontból biztonságosabbnak bizonyult az a döntés, hogy gyakorlatilag összeköltöztünk, így tudunk egymásra a legjobban vigyázni. Édesanyám itt lakik mellettünk, egy nagy telken áll a két ház. Neki is felborult teljesen az élete, de ezt egyszerűen most le kell nyelnie, én viszont itt vagyok neki mindig! Muszáj rá vigyáznom, nagyon féltem őt annak ellenére, hogy a magas vérnyomáson túl szerencsére makkegészséges, de édesapám után nem veszíthetem el őt is”

– avat be a hétköznapjaiba a színésznő, aki adottságain túl az egészségtudatosságának is köszönheti, hogy évek óta nem volt beteg.

“Anyunak kerestük, de végül mindannyian elkezdtünk egy speciális immunkúrát, ami erősíti a szervezetünk védekezőmechanizmusát. Ebben a gyógynövény receptúrában van egy virág, ami a felső légúti fertőzések valószínűségét 58 %-kal csökkenti, valamint gátolja a vírusok sejtekbe jutását, egy másik meg arra sarkallja a csontvelőt, hogy minél több fehérvérsejt szabaduljon ki belőle, ami nagyon fontos a védekezéshez. Gyerekkoromban sem tömtek a szüleim gyógyszerekkel, azóta sem szedem őket. A gyógynövények erejében és a megelőzésben hiszek! Így biztonságban tudhatom a családom!” – magyarázta Réka, aki a többi színészhez hasonlóan elvesztette munkái nagy részét, mégsem panaszkodik, sőt új vállalkozásba kezdett.

 „Ugyan nem úgy dolgozom, mint eddig, és hiányzik a éneklés, de évekkel ezelőtt elvégeztem egy ingatlanos tanfolyamot, és jelenleg egy barátnőmmel saját ingatlaniroda beindításán dolgozunk, jelenleg a honlapot készítem ehhez. Szinte mindent online intézek, hiszen hazudnék, ha azt állítanám, hogy nem félek. Voltak komoly mélypontjaim is, de nem hagyom, hogy ez eluralkodjon rajtam. Mindent megteszek, hogy egészségesek maradjunk, úgy érzem, hogy felelős vagyok a szeretteimért. Az új vállalkozásommal sok a munka, Rozinak is segítek a tanulásban, a két háztartás, a hatalmas kert is nagy igénybevétel. Míg rengetegen panaszkodnak, vonszolják magukat már délután is, és betegségből betegségbe esnek, addig nálunk a párom este 9kor szól hogy elég volt, hagyjak valamit másnapra is. Ez is bizonyíték arra, hogy természetesen módszerekkel is lehet magunkon segíteni” – tette hozzá Koós Réka.

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB