EzoTér

Koronás hatás és kölcsönhatás

Avatar

Alapos kézmosás, más emberekkel való érintkezés mellőzése, megfelelő távolságtartás, karantén, otthonlét, maszk viselése. Az utóbbi időszak általános szavai koronavírus-járvány idején.

A fenti szabályokat betartva vajon nem is jelentkezett volna a járvány?

Az ezotériában jártasak vallják, hogy ok nélkül, véletlenül semmi nem történik. Már olyan bölcsességeket is olvashattunk, hogy pontosan azt a vírust kapta meg az emberiség, amelyre szüksége volt. Amióta van koronavírus-járvány, azóta jobban odafigyelünk a személyes higiéniára és nem mellékesen embertársainkra is. Több időt kaptunk arra, hogy családunkkal, gyermekeinkkel lehessünk és hasznosan töltsük a velük töltött időt. Lehetőségünk adódott arra, hogy átértékeljük életünket.

Az előre betervezett programokat, nagyszabású rendezvényeket nemcsak lemondták, de ezzel pénzt is megspóroltak nekünk.

A természeti erők mindig is uralkodtak az ember képességei felett. A harcot ugyan felvettük és tesszük ezt ma is, de még a modern technika használatával sem tud mindent kivédeni. A természeti katasztrófák is mindig arra tanítják az emberiséget, hogy van, ami felett nincs hatalmunk. Egy-egy tragédia pedig rávilágít az élet fontosságára. Mit sem ér a felhalmozott vagyon, ha az életünk veszélyben van?!

Az Univerzum küldi a jeleket. Nemcsak neked, nekem, hanem az egész emberiségnek. A jeleket vagy tudomásul vesszük és értelmezzük, vagy nem. Figyelmen kívül lehet hagyni, de akkor rákoppint az orrunkra egy még nagyobb jelzéssel.

A világ folyton változik, ezáltal minden és mindenki azzal együtt változik, amelynek ellen lehet állni, de az valamilyen formában meg fog mutatkozni (krízis, betegség, halál).

A koronavírus felfogható fenyegető veszélyként, vagy megérintő, változást hozó áldásként is. Ha észrevesszük a vírus adta jelzést, lehetőségként felhasználhatjuk arra, hogy változtassunk életünkön. Az egyénenként végbemenő pozitív irányú változás pedig a világra is ugyanúgy hatással lesz.

Fotók: pixabay.com

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB