Egészség

„Kristály wellness” otthon

Avatar

Egy stresszes nap után mindannyiunkra ráfér egy kis relaxáció. Sajnos a mostani helyzetben még nincs lehetőség rá, hogy felkeressünk egy fürdőt vagy wellness központot, ahol kipihenhetjük a fáradalmainkat. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nélkülöznünk kell a wellness élmény, ugyanis otthonunkban is megteremthetjük a tökéletes környezetet hozzá, mégpedig a gyógyító erejű kristályok segítségével. 

Kristály gyertya 

Rózsakvarcot, ametisztet, tigrisszemet vagy más kristályt tartalmazó gyertyát is használhatunk. Gyújtsd meg és csendben figyeld a lángok “táncát”. 

Jade roller 

wellness mit sem ér egy kis masszázzsal egybekötött arcápolás nélkül. Ehhez nyújt segítséget a jade roller, becsületes nevén az arcmasszírozó henger.  

Gua sha kő 

gua sha kő az egyik legismertebb masszázskő. Javítja a vérkeringést, feszesebbé teszi a bőrt, ha pedig arcra használjuk, akkor a szem alatti puffadást is csökkenteni. 

Fürdőkristály 

Az otthoni relax élményből természetesen nem maradhatnak ki a fürdőkristályok sem. Engedj forró vizet a kádba és szórj bele egy kis levendulás vagy eukaliptuszos kristályt.  

 

Kövessen minketFacebook

Életmód | PannonMaGazin 

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB