TurizmusUtazóna

Legjobb teázó helyek Budapesten

Az őszi-téli időszakban mi sem jobb program, mint egy meghitt helyen elszürcsölgetni egy csésze teát egy számunkra kedves személy társaságában. Ha ezt a fővárosban tesszük, akkor számos remek helyre betérhetünk, ahol minőségi kiszolgálást kapunk és nem csak a hely atmoszférája ragad magával minket, hanem a különleges teaválaszték is.

Íme, néhány igazán remek teázó, amit vétek lenne nem útba ejteni, ha Budapesten járunk:

  • 1000 tea

A kellemes hangulatú hely nem csak egy szimpla teázó, ugyanis lehetőséget kínál számunkra ahhoz, hogy akár nagy tételben be tudjon spájzolni a különböző ízesítésű filterekből, illetve teafüvekből.

Budapest, Váci u. 65.

  • Demmers Teahouse

A név ismerősen csenghet, hiszen a márka bővelkedik a remek tea-, illetve kávétermékekben. Nem csak helyi fogyasztásra, hanem vásárlásra is lehetőség nyílik, de a teaház kitűnő helyszínéül szolgál a meghitt beszélgetéseknek vagy a családias légkörű munkahelyi megbeszéléseknek.

Budapest, Nádor u. 20.

  • Big Ben Teaház

A teázóba betérve több, mint 130 féle tea közül választhatunk, ami némileg megnehezíti a döntésünket, de a kínálat bősége még nem ok arra, hogy végeláthatatlan tanácskozásba kezdjünk. Bármelyiket is választjuk, garantáltan felejthetetlen élményben lesz részünk.

Budapest, Veres Pálné u. 10.

Megosztás:
Weboldal weboldal készítés készítés