ProgramajánlóVideó

Magyar sztárok a környezetvédelemért

Környezetvédelmi témájú videósorozatot indít ismert magyar zenészekkel a Budapest Park, amely április 23-án indítja kilencedik évadát.

A Zenészek Ökoforradalmi Sorozata első, pilot részében a Follow The Flow tagjai láthatók. A Youtube-on és Facebookon megjelenő széria hét epizódon keresztül jár körbe fontos témákat a közlekedés környezetszennyező hatásaitól a műanyagfelhasználáson át a fenntartható divatig – közölte a kulturális intézmény hétfőn az MTI-vel. Az első rész ITT látható.

A sorozatban szerepel Schoblocher Barbara (Blahalouisiana), Beck Zoli, Puskás Peti (Biebers), Farkasházi Réka, Wolfie (Punnany Massif), Columbo (Irie Maffia, Brains) és Fluor (Wellhello) is, mindannyian saját tapasztalataikat osztják meg a nézőkkel, ehhez elismert klímaszakértők adtak útmutatást számukra.

A 2020-as szezonban csökkentik a PET palackok számát, az egyszer használatos műanyag helyett bevezetik a repoharat, ezt több budapesti klubbal, szórakozóhellyel, helyszínnel összefogva egyedi, tokennel működő konstrukcióban. A vendég a hálózathoz tartozó helyszínen kiváltja repoharát egyszeri 300 forintos díjért, amelyet távozáskor tokenre válthat, ezt pedig bármely partnernél bármikor új repohárra cserélheti- tudatta az MTI.

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB