Műrattán kerti bútorok
Trend & Dizájn

Megérkeztek az idei év kerti bútor kollekciói!

A nagyobb erkéllyel vagy terasszal, kerttel rendelkező otthonok elképzelhetetlenek kényelmes kerti bútorok nélkül.

Az első napsugarak megjelenésétől kezdve a perzselő meleg beköszöntéig jólesik kiülni és kisebb étkezéseket kivinni a szabadba, de ehhez térbe illeszkedő kültéri ülőgarnitúrák szükségesek, amin az egész család kényelmesen elhelyezkedhet. Kerti bútort ízlésének és pénztárcája vastagságának megfelelően választhat.

Változatos kerti bútorok

A Jakubi.hu lakberendezési áruház kiemelt figyelmet fordít a sokoldalú bútorkínálatra. Akkor se mondjon le a kényelmes kiülőről, ha csak egy talpalatnyi hely áll rendelkezésre. Ilyenkor válasszon kisebb bútorokat a többelemes szettek helyett. Már egy keskeny lábtartóval vagy sokoldalúan hasznosítható paddal is fel lehet dobni az erkélyt, értékes tárolóhelyet teremtve.

Bármilyen kerti garnitúrát választ, elsődleges elvárás az időtállóság, a mozdíthatóság és a könnyű tisztíthatóság. Ennek érdekében különféle méretben, elrendezésben, anyagban és színben kaphatók. Készülhetnek időjárásálló alumíniumból, műanyagból, a természetes rattanra megszólalásig hasonlító polyrattanból, illetve minőségi fából és mindezek kombinációjából is, melyek mind más-más előnyökkel rendelkeznek.

A legnépszerűbbek a könnyen tisztítható műrattan bútorok, melyek szellős megjelenésű, kis súlyú termékek, amin nem áll meg a nedvesség. A látványos, ám méreteihez képest pillekönnyű darabok kültéri szőnyeggel vagy műfűvel kiegészítve rendkívüli hangulatot csempésznek a térbe.

Ideális térkihasználás

A rendelkezésre álló területet egyedi összeállítású és méretű bútorokkal töltheti meg. A nappali berendezéséhez hasonlatosan kis helyre kecses székek és padok, nagyobb terekbe többszemélyes kanapék vagy komolyabb, sarokelrendezésű fekvőfoteles ülőgarnitúrák ajánlottak, amik lábtartóval vagy étkezőasztallal kombinálva hangulatos étkező kialakítására is alkalmasak.

Elég pár napernyőt, napelemes lámpát, fényfüzért vagy virágot becsempészni, és máris kényelembe helyezkedve várhatjuk a vendégeket a napvitorla alatt. Már csak arról kell meggyőződni, hogy a hűtőtáska is fel legyen töltve a hangulatos nyáresti szórakozáshoz.

Praktikum és stílus 

A Jakubi.hu kerti bútorai stílusos megjelenésűek. Ellenállnak nem csak az esőnek és az UV sugárzásnak, hanem a téli hidegnek is. Az ülőrész és a háttámla kényelmes párnázattal egészíthető ki, ami szintén bírja az időjárás viszontagságait és könnyen szárad. Ha vigyázunk rájuk, több szezonon keresztül ki tudják szolgálni családunk igényeit.

A bútorok világos vagy sötét árnyalatai remekül illeszkednek a kert vagy az épület megjelenéséhez. Stílusos környezetet teremtenek a délutáni sziesztázáshoz vagy az esti lazításhoz is. A webáruház kínálatában biztosan megtalálja Ön is az ízlésének és pénztárcájának megfelelő kivitelt.

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB