Melyek a hajópadlók töretlen népszerűségének okai? | Pannonmagazin
HírExtra

Melyek a hajópadlók töretlen népszerűségének okai?

A hajópadlók a mai napig hódítanak, ha padlóburkolat kiválasztásáról van szó. Az esztétikus kinézetével, nagyszerű minőségével és a kényelmes járhatóságával igen nehéz versenytársat találniuk a csodás hajópadlódeszkáknak.

Elegáns kinézet

A hajópadló nemcsak egy nagy csipetnyi eleganciát ad otthonunkak, de melegséget is áraszt, mely által szélesebbnek és nagyobbnak tűnhet a tér. Ezért ezt a fajta padlóburkolatot kisebb lakásokban vagy szobákban is használjuk, ha feldobnánk az összhatást.

Szerencsére a hajópadló nagyon sokoldalú, így könnyen illeszthető bármilyen belső kialakításhoz. Függetlenül attól, hogy milyen gyakran változtatjuk a dekorációt és a berendezést, ez a típusú padlóburkolat hibátlanul illeszkednek otthonunk esztétikájába.

Szerezz be nagyszerű hajópadló-alapanyagot a Káplár fatelep weboldaláról, hogy otthonodat csodás, új padlóburkolat díszíthesse!

Hosszú élettartam, magas érték

Bár más padlóburkolatok könnyen karcolódnak és horpadnak, a hajópadló tartós és erős alapot biztosít otthonunknak. Mindaddig, amíg megfelelő gondozást és karbantartást végzünk a hajópadlóval, garantálhatjuk, hogy azok évtizedekig kitartanak.

A másik legjobb dolog a hajópadlóban, hogy könnyen tisztítható és minimális karbantartást igényel. Ez a fajta padló különösen azoknak a lakástulajdonosoknak ideális, akiknek rendszeresen hektikus időbeosztással rendelkeznek, és ezért nem mindig jut idejük a padló tisztítására.

Az otthoni falfestményeken és a jó minőségű hőszigetelésen kívül a hajópadló is jelentős értékkel gazdagíthatja otthonunkat. Ez az egyik oka annak, hogy a lakásvásárlók kerülik a szőnyegpadlós ház vásárlását, különösen a használtakat. A szőnyegpadló ugyanis allergiás tüneteket válthat ki egyes leendő vásárlóknál. Határozottan plusz pont tehát egy otthonnak, ha hajópadlóval rendelkezik.

Ideális választás bármely otthonba!

A hajópadlók előnye, hogy a kőpadlókkal szemben sokkal lassabban hűlnek le, ezért nem kellemetlen a rajtuk való járás még a fagyos, téli napokon sem. Összességében is elmondható, hogy a hajópadló rugalmas faanyag lévén egyáltalán nem terheli meg ízületeinket. Így kényelmes, kellemes érzés a padlón való járás, és még egészséges is!

Az allergiásoknak is jó hír, hogy a hézagmentesen egymásba illeszkedő falemezek közé sem száll be a kosz. Így nem kell attól tartani, hogy minden egyes nap csak gyűlik a kellemetlen, allergiás tüneteket okozó por otthonunkban, roncsolva ezzel is a padló állapotát. További előnyei közé tartozik még, hogy a lemezek lerakása igen egyszerű folyamat, könnyű illeszkedésüknek köszönhetően pedig garantált a nagyszerű végeredmény.

Böngészd végig a Káplár fatelep honlapján található hajópadló alapanyagokat, és dobd fel otthonod esztétikus, különleges kinézetű és tartós padlóburkolattal!

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB