Miért lízingeljen céges autót? | Pannonmagazin
HírExtra

Miért lízingeljen céges autót?

Valószínűleg mindannyian hallottunk már a flottalízingről, mint a céges autók egyik legideálisabb finanszírozási formájáról. Mai cikkünkben bemutatjuk, hogy miért is van ez így, illetve miért célszerű Önnek is ezt a megoldást választania. Ha érdekli, akkor tartson velünk!

Maximális függetlenség és szabadság

Amennyiben olyan szolgáltatót választ, akik nincsenek egy márkához sem elköteleződve, akkor jár a legjobban. Hiszen ebben az esetben maximálisan olyan járművet használhat majd, amely megfelel az igényeinek.

Ez pedig egy rendkívül fontos dolog a mindennapokban, hogy a lehető legideálisabb gépjárművet tudja használni. Hiszen ha valamely része esetleg nem komfortos, akkor nem fog tudni úgy utazni, ahogy szeretne.

Ön is pontosan erre vágyik? Nézzen szét a Cartis Flottakezelő szolgáltatásai között, és kérjen ajánlatot a következő céges autójára még ma! Ha ezt a megoldást választja, akkor biztosan gondmentesen fog tudni autózni. De ha esetleg felmerülne valamilyen probléma, akkor sem kell aggódnia.

Profi, szakszerű csapat fog minden esetben az Ön segítségére sietni, és a nagyobb csomagokban még a szervizeléssel sem kell Önnek bíbelődnie. A cég munkatársa elmegy Önhöz az autóért, és a munkálatok befejeztével vissza is szállítja. Így Ön ebben az időintervallumban is a vállalkozására koncentrálhat.

Egyedi ügyintézés személyre szabva

Legjobb megoldás, ha olyan céget választ, ahol személyes ügyintézőt rendelnek ki Önhöz. Így sokkal közvetlenebb kapcsolatot tarthat fenn a flottakezelő vállalattal. Illetve azért is rendkívül előnyös ez a megoldás, hiszen bármi gond van, egyszerűbb az ügyintézés.

A személyes kapcsolattartóra ugyanis minden helyzetben számíthat, és minden alkalommal az Ön segítségére siet. Emiatt sokkal egyszerűbben, és gördülékenyebben fog menni az együttműködés.

Az egyedi csomagok pedig pontosan azokat a szolgáltatásokat fogják tartalmazni, amelyekre szüksége van. Így része lehet ennek az imént említett hozom-viszem, vagy akár a csereautó biztosítása is.

Ez azért rendkívül előnyös, hiszen akkor is megoldott lesz a mobilitása, ha az Ön által használt gépjármű esetleg szervizelés alatt áll. Ha pedig igénybe veszi a csereautó-szolgáltatást, ez idő alatt is szabadon utazhat bárhová.

Már egyetlen autótól is igénybe vehető

Amennyiben ezt a finanszírozási formát szeretné igénybe venni, nem kell rögtön sok autóból álló flottában gondolkodnia. Már akár egy jármű esetében is ki lehet használni a tartós bérlet által nyújtott számviteli, illetve kényelmi előnyöket. Exkluzív csomagokat is lehetősége van választani, melyekben már az asszisztenciaszolgáltatás is elérhető. Ez azt takarja, hogyha bármi gondja lenne útközben, a flottakezelő vállalat azonnal a segítségére siet.

Így amennyiben Ön a vállalkozásához kapcsolódóan szeretne autót üzemeltetni, akkor a flottalízing lesz a legjobb megoldás. Ha fontos a rugalmasság, illetve a gyors problémamegoldás, akkor vegye igénybe a tartós bérletet. Üljön bele a lehető leghamarabb kedvenc autójába!

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB