-KiemeltEzoTér

Mire figyelmeztet a hátráló bolygók időszaka?

Nehezebben mennek a dolgok mostanában? Hátráltatva érezzük magunkat a hétköznapi ügyeinkben? Ez nem meglepő annak a tudatában, hogy jelenleg három fontos bolygó látszólag visszafelé mozog az égen.  

A retrográd bolygók időszaka arról szól, hogy megtanuljunk kicsit visszalépni, megállni, és befelé figyelni. Időt ad arra, hogy áttekintsünk, megfigyeljük, hogy állunk a régebbi ügyeinkkel, vagy hogyan viszonyulunk bizonyos értékekhez. Jó irányba halad-e az életünk?

A Szaturnusz a karma ura is, tehát ne lepődjünk meg, ha az életünkben minden a feje tetejére áll. Kötelességeinkre figyelmezet, és beszabályoz: nem élhetjük az életünket a korábbi lendülettel. Ráadásul ezt most a Jupiterrel karöltve teszi. Ez azonban jó is lehet:  a retrográd Jupiter, a (bölcsesség bolygójának jó hatása lehet a tanulásra, a szakmai továbbképzésre, különösen akkor, amikor – mint mostanában – a Bak jegyében jár. (A Bak a hivatás jegye is.)

A Vénusz jelentheti a kapcsolatainkat, de jelentheti a pénzt is. Mivel most szintén hátrál, nem szabad nagy kiadásokba bocsátkoznunk: lehet, hogy a bolygó újbóli előre indulásánál már nem tűnik annyira megfelelőnek az új szerzeményünk. Ugyanígy, párkapcsolataink esetében is rendkívül óvatosnak kell lennünk: aki/ami most vonzó, lehet, hogy hamarosan már nem látszik olyan fényesnek. Ha régi szerelmünk bukkan most fel az életünkben, vele különösen óvatosnak kell lennünk!

 

 

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB