Mire van szüksége a csillagjegyeknek ősszel? 1. rész | Pannonmagazin
EzoTér

Mire van szüksége a csillagjegyeknek ősszel? 1. rész

Ahogy változnak az évszakok, úgy a csillagjegyek szükségletei is mások lesznek. Most kiderül, hogy a kosnak, bikának, ikreknek, ráknak, oroszlánnak és vízöntőnek mire van szüksége.

KOS – A kos ötletelne, tervezne, megvalósítana. Ősszel azért neki is szüksége van a lassulásra, testi-szellemi pihenésre, sőt, tán még a semittevésre is. 

BIKA – A bika hűen önmagához jókat enne-inna-aludna. Ám most különösen hajlamos arra, hogy elengedje magát, szóval a mozgás és az egészséges(ebb) táplálkozás kell neki. 

IKREK – Az ikrek csak gondolkodnának, gondolkodnának, hogy megértsenek mindent, s mindenkit. Most arra van szüksége, hogy az agymunka ellensúlyozása végett kicsit kimozduljon otthonról.  

RÁK – A rák elmerülne az érzelmeiben, miközben néha-néha önsajnáló üzemmódra váltana. Most azonban itt az ideje, hogy meglelje az élet apró örömeit a mindennapokban.   

OROSZLÁN – Az oroszlán fényezné magát, s vele együtt a hiúságát is. Ősszel neki arra van szüksége, hogy észre vegye magán kívül a többi embert is. 

SZŰZ – A szűz precízen tervezgetne. Ám most itt az ideje, hogy lejjebb adjon a precízségéből és elfogadóbbá váljon magával és másokkal szembe is.  

 – folytatás a következő részben –

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB