EzoTér

Mire van szüksége a csillagjegyeknek ősszel? 2. rész

Avatar

Az előző részben már szó volt róla, hogy a kosnak, bikának, ikreknek, ráknak, oroszlánnak és a szűznek mire van szüksége, most pedig jöjjenek a többiek.  Ha az előző részt még nem olvastad, akkor itt találod: Mire van szüksége a csillagjegyeknek ősszel? 1. rész

MÉRLEG – A mérleg dekorálna, alkotna, a stílusosság jegyében újragondolná őszi ruhatárát. Ősszel azonban nem árt neki kicsit a tudatosabb oldalát is erősítenie.  

SKORPIÓ – A skorpió kritizálna, bírálna másokat, ugyanúgy, ahogy önmagát is. Neki arra van szüksége, hogy kicsit lejjebb adjon a mércéjéből és élvezze az életet. 

NYILAS – A nyilas menne, kirándulna, utazna, nem számít, hogy már hűvösebb az idő odakint, őt ez sem tartja vissza. Itt az ideje, hogy ősszel kicsit befelé forduljon, s megtanulja jól érezni magát otthon is.  

BAK – A bak szabályokat alkotna, s nem csak önmagát, másokat is arra ösztönözné, hogy betartsák azokat. Ősszel lazulásra van szüksége, hogy kicsit elengedje magát, s szabályok nélkül éljen.  

VÍZÖNTŐ – A vízöntő új megoldásokat keresne, új embereket ismerne meg, új helyekre menne. Most egy kis nyugalomra van szüksége, hogy egy helyben is megtalálja a stabilitást.  

HALAK – A halak elmélyedne az álmaiban, gondolkodna az élet nagy dolgain. Neki most az kell, hogy a kigondolt terveit végre elkezdje megvalósítani. 

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB