Mit hoz nekünk a Tigris éve? | Pannonmagazin
EzoTér

Mit hoz nekünk a Tigris éve?

A kínai újév február 1-jén vette kezdetét, ami a Tigris jegyében telik. Sokan úgy vélik, hogy elképesztő változásokat hoz, hiszen a Tigris igazi nagymacska, ami ha a helyzet megkívánja kiereszti a körmeit és a végsőkig harcol.  

A kínai asztrológia kicsit másképp működik, mint a nyugati. Bár itt is 12 állatövi jegy van, azok egy teljes éven át “uralkodnak”, vagyis befolyásolják az életünket. Ha ki akarod deríteni, hogy melyik jegyben születtél, akkor csak a születésed éve számít. 

A Tigris éve sok-sok nem várt fordulatot, meglepetést tartogat. Sőt, akár érzelmi viharokat is hozhat. Ez elsőre ijesztőnek tűnhet, de nincs ok az aggodalomra. Mindenképpen új kezdetet hoz számunkra, persze, csak ha hajlandóak vagyunk lesöpörni a régi dolgokat az asztalról. Ezzel tudunk csak teret engedni a változásnak.

Talán te is épp idén fogod megelégelni az állandó halogatást és időhúzást. E helyett pedig végre a tettek mezejére lépsz és elindulsz, hogy megvalósítsd az álmaidat. Esetleg új irányokat próbálsz ki annak érdekében, hogy megtaláld a boldogságodat. Bárhogy is legyen, egy valami biztos. Mindannyiunk előtt mozgalmas év áll, tele tanulással és fejlődéssel.  
 

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB