Színes

Mit szimbolizál Kamala Harris kedvenc nyakéke

Idén folytatódik az USA történelemének ifj, Barack Hussein Obamával 2009. januárjával megnyílt különleges és új fejezete. 12 év elteltével, Joe Bide az új elnök mellett Kamala Harris személyében egy történelmet író női alelnök költözik be a Number One Observatory Circle épületébe.

A politikusnő könnyedén elegáns stílusáért nemcsak a divatlapok, de a rajongói is egyaránt odavannak. Így nem csoda, hogy már a Vogue címlapjára került, ahol láthatjuk őt letisztult nadrágkosztümben, de egy sportosabb szettben is – olvasható az InStile cikkében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vogue (@voguemagazine) által megosztott bejegyzés

Megfigyelhető, hogy a megjelenését mindig egy gyönyörű gyöngy nyaklánc teszi még különlegesebbé. A páratlan nyaklánc Wilfredo Rosado ékszertervező kezei alatt készült. Nem hiába esett az államasszony választása erre a különleges darabra, hiszen a gyöngyök évszázadok óta az erőt, a szív tisztaságát és a hűséget szimbolizálták.

Kamala Harris nem titkolja, hogy különösen fontos számára a nyaklánc. Sokan nem tudják, hogy egyetemi évei alatt tagja volt egy társaságnak, akiket Húsz Gyöngyként emlegettek. Azóta az alelnök karrierje minden jelentősebb eseményén újra feltűnik a különleges kiegészítő. Többek között gyöngyöt viselt akkor, amikor főügyésszé választották. Majd később, csak úgy, mint az alelnöki jelölésnél, a beiktatáson is hasonló gyöngy nyakláncot viselt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kamala Harris (@kamalaharris) által megosztott bejegyzés

 

Kövessen minketFacebook

Színes | PannonMaGazin 

 

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB