-KiemeltTrend & Dizájn

Nem szégyen vényköteles szemüveget hordani. Elmondjuk, hogy miért is jó ilyen szemüveget viselni

Avatar

Manapság már nem csak látásjavítás céljából viselnek az emberek szemüveget.

Napjainkban a vényköteles szemüveg az egyik leggyakrabban viselt kiegészítő. Nagyon sok híres színész és modell bátran viseli a szemüveget, sőt ma már nagyon is trendi, ha valaki szemüveget hord. Ma már nagyon sokféle anyagú, színvilágú és formájú szemüvegkertetek közül válogathatunk a márkás daraboktól, egészen az egyszerű, letisztult vonalakat képviselő, olcsóbb darabokig. A cikkben több okot is felsorolunk, hogy miért is ne szégyelld, hogy szemüveges vagy és miért viseld büszkén ezt a remek kiegészítőt.

Elegáns kiegészítő

A mai időkben nem csak a nők, a férfiak is gondosan ügyelnek arra, hogy trendi kiegészítőket viseljenek. A szemüveg is egy ilyen divatos kiegészítő. Vagy a ruhánkat válogatjuk a meglévő szemüvegünkhöz, vagy akár más – más szemüveget is felvehetünk az öltözékünkhöz, a ruhadarabjainkhoz. Kétségtelen, hogy a szemüveg az egyik legdivatosabb kiegészítő, amit a férfiak és a nők viselhetnek, hiszen csak úgy, mint egy csillogó ékszer, vagy egy stílusos sál, a szemüveg is hozzáad valamit a megjelenésünkhöz. Amennyiben az öltözékünk egyszerű, úgy választhatunk egy aranykeretes, vagy egy macskakeretes szemüveget, ami jelentősen feldobja a megjelenésünket.

Hollywoodban is nyerő kiegészítő

Általában a híres emberek, köztük a színészek és a színésznők diktálják az éppen aktuális trendeket, a divatot. Ebben az évben különösen nagy szerepe van a szemüvegnek, hiszen egyre több híres ember vállalja fel, hogy szüksége van erre a kiegészítőre, de sokan nem vényköteles szemüveget hordanak, pusztán a divat kedvéért vásárolnak ilyen kiegészítőt.

Stílusossá varázsolnak

Egy jól megválasztott szemüvegkerettel nagyszerűen kifejezhetjük a stílusunkat és egy szemüveg azt is elárulja az illetőről, hogy mely korhoz vonzódik leginkább, hiszen a mai modern modellek mellett, a vintage és a retro stílusú szemüvegek is megtalálhatók.

Elrejt és kihangsúlyoz

A szemüveg arra is alkalmas, hogy elrejtse arcunk hibáit, de arra is tökéletesen megfelel, hogy kiemeljen az arcunkon olyan jellegzetességeket, amelyeket ki szeretnénk emelni, meg szeretnénk másoknak mutatni. Ha az arcformánknak és a stílusunknak megfelelő szemüvegkeretet sikerül beszereznünk, sokkal jobban fogjuk élvezni, hogy szemüvegesek vagyunk, hiszen manapság már nem csak funkciója van a szemüvegnek, de bizony öltöztet is.

Javul a látás, a szem egészsége

Sokan nem merik bevállalni, hogy szemüvegesek, még akkor sem, ha vényköteles szemüvegre lenne szükségük. Helyette kontaktlencsét viselnek, pedig a kontaktlencsének sok hátránya van, míg a szemüveg nem teszi szárazzá a szemet és a szem megfelelő oxigénellátását is biztosítja.

Manapság sokan dolgoznak számítógépen, ami bizony óriási stresszt jelent a szemnek is. A szem elfárad a nap végére, a szem vörössé, gyulladttá is válhat estére. Azonban, ha a megfelelő dioptriájú és egyéb védelemmel ellátott szemüveget viseljük, gyakorlatilag nincs semmi esélye, hogy a szemünk egészségével gondok legyenek. Az eyerim collection szemüvegei közül, vényköteles szemüveget is választhatunk. Az eyerim collection szemüvegek széles választékát kínálja. Kiváló minőségű lencsét biztosítanak a kiválasztott kerethez, illetve igény szerint a szemüveglencséhez kék fényszűrőt, polarizációt is tudnak biztosítani.

Kényelmes és hozzánk igazodik

A szemüveg kényelmes. Ez az állítás csak akkor bizonyul igaznak, ha valóban az arcformának megfelelő szemüvegkeretet viseljük. A szemüveg ráadásul még jobban kiemelheti személyiségjegyeinket és azt a stílust, amit képviselünk. Egy szemüveggel, egy pillanat alatt komollyá, elegánssá, vagy éppen bohókássá válhatunk. Csak rajtunk áll, hogy a szemüveg kollekciónkból éppen melyiket vesszük fel és melyikben lépünk ki az utcára.

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB