EseményekProgramajánlóSzabadidő

Nika váltja Kollányi Zsuzsit Majkáéknál

Avatar

Nyolc, országosan is egyedülálló stadionkoncert kezdődik szerdán Debrecenben. Az eslő estén Majka és Curtis is színpadra áll, Kollányi Zsuzsi helyett azonban egy új énekesnőt visznek magukkal.

Augusztus 19-én, 20-án, 21-én és 22-én nyolc kiemelt koncert várja Debrecenben a Nagyerdei Stadionba látogató közönséget. Az első estén a Follow the Flow mellett Majka és Curtis áll színpadra, akik ezúttal nemcsak új műsorral, hanem egy új énekesnővel lepik meg a publikumot. Majka a Campus Rádió műsorvezetőjének, Burai Árpádnak mesélt arról, hogyan készülnek a bulira azok után, hogy tavaly december óta egyetlen koncertet sem adtak.

“Az elmúlt időszakot végigpróbáltuk, ugyanis lett most egy énekesnőcserénk – Kollányi Zsuzsi helyett érkezett Veres Mónika. Ő lesz az, aki az elkövetkezendő időben velünk jön koncertezni. Emiatt még jobban kellett próbálnunk, hiszen neki mindent dalt meg kellett tanulnia, ráadásul ez nem is olyan egyszerű, ha valakinek nem ugyanaz a hangszíne” – magyarázta a rapper, aki nagyon várja már, hogy újra színpadra lépjen.

 

 

A teljes cikket ITT olvashatja.

Nyitókép: Majka & Curtis & Nika – A csúcson túl (Official Music Video, youtube.com)

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB