EzoTér

Oroszlán vagy? Nézz szembe a gyengeségeiddel!

Ebben a cikksorozatban megvizsgáljuk, hogy az egyes állatövi jegyekre milyen jó és rossz tulajdonságok jellemzők. Ha Oroszlán a napjegyed, vagy van benned Oroszlán – például az aszcendensed az, vagy a Hold, illetve valamelyik bolygó áll a születési horoszkópodban az Oroszlán jegyében – akkor az alábbi írás segítségével megismerheted a gyengeségeidet.

Ha a negatív tulajdonságaidról faggatnák a környezetedben élőket, biztos, hogy a családtagjaid, a barátaid és a kollégáid egyöntetűen a türelmetlenséget említenék legelőször. Mindent azonnal akarsz, és ki nem állhatod, ha megvárakoztatnak.

Az önuralom kifejezés hiányzik a szótáradból, még szerencse, hogy egyébként nem vagy haragtartó típus. Parancsoló természeted már-már a diktatúra határait súrolja.

Az erősségeid között említhető nagyfokú magabiztosságod és önbizalmad könnyen túllépheti az egészséges határt: éppúgy hajlamos vagy túlértékelni a képességeidet, mint az eredményeidet.

Ugyanakkor rendelkezel egyfajta kisebbségi érzéssel is, talán pont ezt takarandó vértezed fel magad a túlzott öntudatossággal. Költekező hajlamodnak nem csak saját magad vagy a kedvezményezettje: nemes lelked és jószívű természeted miatt nem ritka az sem, hogy – segítőszándékkal – idegenekre költöd a pénzed, amit sokan ki is használnak.

Kiemelt kép: pixabay.com

Megosztás:
Weboldal weboldal készítés készítés