Film-TVProgramajánlóSzabadidő

Pély Barna korábban nem merte bevállalni a Sztárban Sztárt

Avatar

Pély Barna elárulta, kik voltak a legnagyobb kedvencei a korábbi évadok során, és azt is, hogyan fogja fogadni a zsűri kritikáit a műsor alatt.

 

 

– Nagyon örültem a felkérésnek, régóta követem a műsort, de eddig nem volt bátorságom bevállalni. Most úgy érzem bele kell vágnom. A korábbi szériákból Bereczki Zoli és a Keresztes Ildi volt az, aki tetszett. Ők a nagy ikonjaim, remélem felérek a nyomdokaikba.

– Bereczki az előadóknak mindig őszintén megmondja a véleményét, de ő annyira jó szakember, hogy érdemes hallgatni rá. Ha jogos kritikát kapok, akkor megpróbálom annak alapján fejleszteni magam.

– Az ember, akkor jó versenyző, ha mindenkit veszélyes ellenfélnek tekint. Akkor versenyez a legjobban, ha meg akarja nyerni. Szóval én mindenkit ellenfélnek tartok és meg akarom nyerni. Hogy ez sikerül-e az a jövő zenéje. Ennél azonban sokkal fontosabb, hogy mint csapat a többiekkel olyan szórakoztató műsort csináljunk, ami tetszik majd a nézőknek.

– Nagyon izgatott vagyok az élő műsorok miatt, mert ebben az időszakban, a koronavírus-járvány miatt jóval kevesebbet koncertezünk.

– Nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen előadókat, produkciókat fognak nekem kisorsolni.

tv2.hu / PannonMaGazin

Nyitókép: Pély Barna / tv2

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB