-KiemeltÉletmódSzínes

Remekeltek a magyar gyerekek a nemzetközi szépségversenyen

Négy modell is díjjal térhetett haza a bulgáriai Little Miss& Mister Planet világversenyről.

Bartolovics Ildikó több mint tíz éve kíséri nemzetközi megmérettetésekre a Little Miss Hungary győzteseit, a gyerekek pedig idén is nagyszerű sikereket értek el.

A június 15. és 22. között a bulgáriai Naposparton megrendezett versenyen Turi Roxána a Little MissPlanet kategória győztese lett, testvérét, Turi Alexát a legbájosabb gyereknek választották, Sándor Vilmos a legjobb fiú modell elismerésben részesült, Lenkovics Laura pedig a tini kategóriában szerzett első helyet.

„A versenyen minden úgy zajlik, mint a MissWorldon, csak kicsiben. A program kevésbé zsúfolt, a gyerekek számára játékos, élvezetes az egy hét”

– fogalmazott Bartolovics Ildikó.

Idén tíz ország huszonkét versenyzője mutatta meg magát a zsűrinek. Az indulók közül mindenki koronát kapott, a szervezők célja ugyanis az, hogy ne okozzanak sérülést a kicsikben.

A Turi-testvérek édesanyja arról mesélt, hogy nagyon tetszett nekik a verseny lebonyolítása.

„Délelőtt próbáltunk, délután, kora este pedig fellépések voltak. Ugyanakkor elvittek minket aquaparkba és hajókázni is, így a gyerekek kiélvezhették a nyaralás örömeit is”

– mondta.

A gyerekeknek angol nyelvű bemutatkozó szöveggel, egy táncos, énekes vagy bűvészprodukcióval kellett készülniük. A fellépésekre együtt készítették a szülőkkel a kozmosz ruhákat, de népviseleti öltözetben is színpadra kellett állniuk a versenyzőknek.

Bartolovics Ildikó kiemelte, évről évre sikerül bizonyítaniuk a magyar gyerekek tehetségét és szépségét. Legközelebb erre ismét Bulgáriában, majd még idén szeptemberben Görögországban a Little Miss World versenyen lesz lehetőségük.

Megosztás:
Weboldal weboldal készítés készítés