Film-TV

Sárkányok háza: első betekintés

Megérkezett az első rövid előzetes a Sárkányok háza című sorozathoz, amely a Trónok harca előzménye lesz.

A Sárkányok háza 200 évvel a Trónok harca eseményei előtt fog játszódni, és alapja George R. R. Martin Tűz & Vér című regénye, amely Westeros Targaryen királyainak históriáját foglalja össze. A könyv már csak azért is különleges, mert nem egy egybefüggő történetről van szó, hanem benne egy fiktív karakter foglalja össze a Targaryen ház uralkodóinak hatalomra jutását (jobban mondva csak egy részét, hiszen a Tűz & Vér egy első rész, így nem befejezett).

A Sárkányok háza 2019 októberében kapta meg a berendelést, és az első évad 10 epizódból fog állni, melyeket valamikor jövőre láthatunk majd az HBO műsorán. A sorozat első, rövidke előzetesében betekintést nyerhetünk abba, nagyjából mire is számíthatunk, és szemfüles rajongók néhány izgalmas részletet is felfedezhetnek benne, annak ellenére, hogy a trailer igazából nem sokat mutat.

A kérdés már csak az, hogy a Sárkányok háza képes lesz-e elérni a Trónok harca szintjét, illetve, hogy feledtetni tudja-e az utolsó két évadban elkövetett baklövéseket?

Forrás: sceenrant.com

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB