-KiemeltIT - Tech

Szájmaszkban enni igenis lehetséges (lesz)

Avatar

A szájmaszk használata még kötelező az üzletekben. Olyan természetesen vesszük elő táskánkból, zsebünkből, mint ahogy a pénztárcánkért nyúlunk.

Nem számít, hogy szeretjük-e vagy sem, ezt most kötelező viselet. A maszkhordás nem mindig a legkényelmesebb. A szemüvegesek szembe találhatják magukat a lencsék bepárásodásával, mások arra panaszkodnak, hogy a fülük fáj a maszk pántjától. Megnehezíti az emberi kommunikációt. A kellemetlenségek ellenére is szükséges védeni magunkat és embertársainkat, emiatt viselése még nagyon sok helyen kötelező.

A maszk eltakarja a szánkat, így az étkezés abban lehetetlen. Kivéve, ha már kapni lehet majd azt az terméket, amelyen izraeli tudósok dolgoznak. Az új arcmaszk arra is alkalmas, hogy használata mellett enni is tudjunk úgy, hogy magát a maszkot nem vesszük le. Ezt kézi vezérléssel és automata módon is meg lehet tenni. A távirányítás során egy kar megnyomásával lehet szabályozni a maszk szétnyílását, míg az automata mód azt jelenti, hogy akkor nyílik a szájfedő, ha az evőeszköz a maszkhoz közelít.

A találmányt már levédették és a gyártása is hamarosan megkezdődik.

Fotó: pixabay.com

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB